View Full Version : vreo diferenta mare ?
Q-langiu
25-09-2003, 01:35
tot eu va deranjez ! tocmai ma uitam pe REDIS ...si vroiam sa va intreb care e diferenta dintre Forfocreatin-R si Creatina monohidrat ! care e mai buna?? care are efecte negative mai puternice? mai in delatiu daca se poate va rog frumos ! v-am zis ca vreau sa-mi iau ...si vreau sa fiu sigur ce iau ! iar dupa ce termin cu creatina o sa iau Natural Sterol de la UNIVERSAL ...e bine ?? cre' ca sunt stresant :)....dar sincer nu prea am pe cine sa intreb !
Multumesc !
Dr.S.Damian
26-09-2003, 20:23
Fosfocreatina este o combinatie de creatina si fosfolipide. Creatina este depozitata in muschi sub forma de fosfocreatina, de aceea dupa parerea unora daca suplimentezi si cu o sursa de fosfor (adica aceste fosfolipide) efectul ar fi mai bun. Eu zic ca este comparabil.
Efecte negative nu sunt daca se foloseste in doza prescrisa.
Indiferent ca iei creatina sau Natural Sterol, fara un aport optim de proteine si carbo, rezultatele nu vor fi cele scontate.
si parerea unora e ca fosfocreatina este distrusa in stomac, deci efectul ei e aproape egal cu 0 (nu dati cu paru', scriu doar ce am citit shi io pe alte siteuri), desi nu cred ca este adevarat pt ca nimeni nu are face ceva care nu are rezultat.....
Dr.S.Damian
28-09-2003, 21:45
Nu este distrusa in adevartul sens al cuvantului, ci descompusa in creatina si fosfolipide, care isi urmaza fiecare calea ei metabolica, ca in cele din urma sa se reuneasca la nivel muscular. Din ce am citit eu, mult neaga importanta unei surse suplimentare de fosfor, organismul avand destule resurse. Oricum ar fi, rau nu face...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.