View Full Version : N-am timp , ce sa fac?
Unregistered
25-09-2003, 09:07
Buna ziua , sunt o femeie care munceste peste 12 ore pe zi si cand vin seara acasa numai sa ma urc pe bicicleta nu mai imi vine. Si vreau sa slabesc , mai ales in zona taliei si coapselor. Am vazut niste reclame acum ceva vreme dar nu m-a tentat , insa de cand m-am ingrasat mi-am schimbat parerea. Nu stiu daca ati auzit sau nu de pantaloni de sauna , niste pantaloni de slabit ... http://sitexdesign.ro/clubd/echipament.php. Oricum eu vad cat costa dar nu stiu de unde sa-i procur.
1) Credeti ca ma vor ajuta in scopul propus ?
2) Ma puteti ajuta cu informatii privind modul de achizitionare.
Multumesc pentru rabdare.
Dr.S.Damian
25-09-2003, 11:46
1. Categoric nu. Ce simplu ar fi sa ne imbracam in pantalon sauna (ce denumire !!), sa stam in fatza televizorului, eventual sa mancam si o cioclata si cu toate astea sa slabim... Eu va inteleg ca nu aveti timp de gimnastica si este mare pacat; incercati totusi, macar dimineata 15 minute, inainte de a pleca la servici. Trebuie sa atacati si pe alt plan: alimentatia. Mai reduceti din calorii, adica mancaruri grase, dulciuri concentrate si axati-va pe fructe si legume, mai ales intre mese cand vi se face foame. Dintre produsele prezentate pe acel site, ati putea sa va luati un stepper.
2. Nu am cum sa va ajut eu, fiindca nu am nici o legatura cu cei de acolo. Vedeti ca e un buton “contact” si au si un numar de telefon.
VIOREL67
25-09-2003, 12:29
dupa ceva timp veti vedea ca va apare un alt model de pantaloni,un alt fel de aparat pt. a slabi comod si repede,precizand ca cel vechi nu lucreaza bine..
toate se bazeaza pe necunostinta si comoditatea celor care si-l insusesc.pacat ..mare pacat ca nu exista mai multa informatie corecta si la televizor.
totul se rezulta la comert si nu la beneficiul real al consumatorului.:mad:
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.