PDA

View Full Version : Antrnament & ?

Skorpion
23-08-2004, 15:50
Buna ziua

Am si eu cateva intrebari ptr dvs. Candva am facut "culturism" si sunt multumit de dimensiunile mele. Dar:

1. Bicepsii ii am de 35 si "ideal" ar trebui sa-mi fie de 39-40. Puteti sa-mi spuneti orientativ cam ce trebuie sa fac (exercitii & nutritive) si cam in cat timp as putea ajunge la aceste dimensiuni?
(tip mezomorf)

2. Fie datorita "grasimii", fie datorita antrenamentului meu dupa ureche, pectoralii mei au capatat o forma ciudata. :)
Presupunand trapezul cu baza mica in jos, ei bine, laturile nu sunt drepte, ci mai dehraba arce de cerc spre interior { \_ _/ ci mai degraba )_ _( } si e cam inestetic. Care poate fi explicatia?
Nu mi-am antrenat un miuschiulet din mijlocul pectoralului sau ce?
:)

Multumesc anticipat.

Dr.S.Damian
23-08-2004, 23:19
In primul rand citeste regulile forumului ca sa nu mai trimiti de zece ori aceeasi intrebare si sa tot intrebi "de ce nu apare".
In al doilea rand pune mana si citeste, fiindca intrebarile tale denota o mare "gaura" in ceea ce priveste culturismul.

1. Exista zeci de informatii pe siteurile noastre si nu numai , despre alimentatie si antrenament.
2. N-am inteles nimic. Mai bine trimite o poza.

skorpion
24-08-2004, 09:32
si totusi puteati schita un raspuns la prima intrebare. in fine, merci de sfaturi!

Devoratorul
24-08-2004, 14:21
..ca are trapezul si lombarii dezvoltati(sau partea inferiara a dorsalului)Si de aici apare chestia cu semicerc ) ( .Cel putin asta am inteles eu...