PDA

View Full Version : supraantrenarea bratelor

Unregistered
25-09-2003, 21:37
multumesc pentru raspuns dar as mai vrea sa stiu un lucru:bratele sunt cel mai usor de supraantrenat pentru ca lucreaza mai la toate exercitiile pentru partea superioara a corpului,daca lucrez tricepsii in ziua de pipt si bicepsii in ziua de spate
voi mai primi bratele un stimul destul de puternic pentru a creste?pentru ca la un astfel de program trebuie sa te astepti sa mai scazi cel putin 5kg la fiecare exercitiu
pentru ca bratele sunt deja obosite
si m am uitat pe site la 6zile pe saptamana mezomorf fara grupe deficitare si vad un numar minuscul de exercitii recomandate.mai peste tot sunt doua exercitii a cate cinci serii.pai cum este posibil...eu nu ma joc la sala ,sunt om serios si acest program mi se pare un program pentru culturism feminin.v as mai ruga sa mi spuneti cam de cate zile au nevoie bicepsii si tricepsii pentru a se reface.si inca ceva :pana la ce varsta cresta clavicula la barbati si daca are rost sa mai stau agatat de bara crezand ca o sa mi se lateasca umerii si mai mult.multumesc pentru ajutor

Dr.S.Damian
26-09-2003, 20:48
Clavicula creste pana pe la 16-18 ani. Latirea umerilor o vei obtine dezvoltandu-ti deltoizii.
Daca doresti sa pui accentul pe dezvoltarea bratelor lucreaza-le intr-o zi speciala, sau incepe cu bicepsul, respectiv tricepsul in zilele de antrenament. Daca le lucrezi ca a doua grupa, sigur ca nu vei mai avea acelasi randament.
Pentru refacere dupa un antrenament puternic ai nevoie de minim 3-4 zile de pauza pentru grupa respectiva.

Te rog sa te inregistrezi.