PDA

View Full Version : aaa

Radu
26-09-2003, 14:19
Dr. Damian .. am inceput sa` pratic culturism si m`am ivit de o problema .. ideile privind efectuarea unui exercitiu sunt diferite ..
1. La piept cat de larg trebuie tinuta priza ?
2. Bara cand este in coborata trebuie sa atinga pieptul, pe sfarcuri ?
3. Cand efectuez exercitiile nu simt durere in zona lucrata precum spun alti, gresesc exercitiul ?
4. La banca Scott bara Ez e mai buna ?
5. La impins cu gantere ,de la umeri, din sezand majoritatea si rotesc ganterele e mai bine ?
6. Toata lumea imi spune ca` Gain Fast este cel mai bun produs si nu inteleg de ce, deoarece la 229 g contine doar 30 proteine ... va rog sa`mi raspundeti
7. Ce ar fii mai bun pt crestere in masa musculara
130 g Gain Fast sau 60 g Milk & Egg (American Muscule) si 100 Carbo de la Natural PLus
mersi

Dr.S.Damian
26-09-2003, 21:04
1. Daca lucrezi pectorali: astfel incat bratele sa faca un unghi de 80-90 grade cu antebratele.
2. Nu trebuie sa se sprijine pe piept. Sau daca intrebi unde trebuie coborata: da, in dreptul marginii inferioare a pectoralilor.
3. Nu trebuie sa simti durere, ci tensiune (sa constientizezi contractia respectivului muschi).
4. Permite o miscare mai ampla si nu streseaza atat de tare incheieturile mainilor.
5. Da.
6. Pentru un ectomorf este un produs bun. E greu de stabilit clar care e “cel mai bun produs”.
7. Probabil efectele sunt comparabile.

Poate te inscrii si tu.

Aiur
03-10-2003, 22:50
:confused: bratele sa faca unghi de 90 de grade cu bratele ?!
Cristoase , ce inseamna asta?:eek:

Dr.S.Damian
03-10-2003, 22:58
m d a

Mda, iute cu critica...:D

Aiur
03-10-2003, 23:19
e v i l no harm ... !