PDA

View Full Version : de doua ori pe zi!

VIOREL67
26-09-2003, 20:46
ce parere aveti daca timpul va permite sa faceti doua antrenamente pe zilnice?
eu fac de 5-6 ori pe saptamana si ma bate gandul asta .unul real si cel de seara ceva mai lejer sau bicicleta la greu.

_G_
29-09-2003, 00:12
pai da, cu 2 antrenamente pe zi poti sa ai progrese mai mari, pt ca de ex sa zicem ca lucrezi 2 antr. de 45 de minute. inseamna ca la ambele antr. o sa ai mai multa energie si o sa antrenezi mai bine grupele respective, adica sa faci 1 gupa pe antrenament. Ar fi f bine asa dar problema e cu timpul.....ca tre' sa te duci de 2 ori la sala (norocul meu e ca sala e la 15-20 min de mine), tre' sa te incalzesti la fiecare antr., sa faci 2 dusuri, sa te schimbi de 2ori, etc...... deci e greu dpdv al timpului.....eu am facut o perioada scurta 2 antr. pe zi, acum 2 ani , cand eram in vacanta.deci cred ca 2 antr. merg numai in vacanta/concediu, sau daca nu ai servici, ......aaa sau daca esti pro....

VIOREL67
29-09-2003, 07:53
ma gandesc sa incerc deoarece cu timpul stau destul de bine si decat sa stau la vrajala si propuneri de afaceri de sute de milioane de US.(din partea la unii care inca nu s-au trezit si nici banii de R.A.T.B. nu au) mai bine incerc sa bag 2 pe zi.voi incerca o zi doua si o zi unul ,sa vad cum merge.;)

Simo
01-10-2003, 23:50
ca bine zici si eu m-am gandit sa merg de doua ori pe zi ma gandesc dimineata sa fac aerobic iar seara greutati poate asa mai scap de kg astea care se incapatineaza sa plecef o r t o bine pentru mine este la 2 minute distanta de casa si daca ascult si un cd preferat atunci nici nu stiu cand trece timpul si ma pot si concentra mai bine.....o sa incep si eu dar ...de saptamina viitoare

VIOREL67
02-10-2003, 08:15
dimineata fiare,deoarece nu este un antrenament care sa mi sa para epuizant si seara ceva aerobic combinat

Simo
02-10-2003, 15:54
eu zic dimineata aerobic pentru ca atunci am clasele de spinning ...si as vrea sa continui pentru ca arzi foarte multe calorii:cool:

VIOREL67
03-10-2003, 08:59
am deja doua zile de schimbare si pur si simplu credeam ca este simplu dar este foarte obositor ,oricum acum pot sa fac cate-o grupa per antrenament.febra am facut si mai mult cred ca este de la socarea organismului,care credea ca seara ii dau pauza(sa o creada el:)) )

Simo
08-10-2003, 16:47
Wow, eu nu cred ca o sa rezist am incercat dar vin acasa :eek: plus febra musculara mai bine dansez o jumatate de ora in casa cu stereo maxim si ma simt mai bine poate dupa cativa ani de antrenament:confused: dar ce sa iti spun sunt ....nu mai am chef de nimic. asa ca spor la treaba

JohnnyBravo
08-10-2003, 17:02
gresit:)

mai bine dansezi o salsa in ceva club pe-acolo in NYC :p
tu nu trebuie decat sa te lasi condusa...restul va face baiatul...va scoate "untul" din tine:)

VIOREL67
08-10-2003, 19:07
intradevar este enorm de greu ..si culmea este ca dupa ce terminam antrenamentul de dimineata ..la aproximativ o ora deja ma laudam ca mai merge unul lejer..si acum deja sunt pulbere...unde dau si unde crapa.....:mad:

Simo
09-10-2003, 16:39
johnny ,sa ma duc pama in NYC pentru salsa ???? Eu locuiesc in FL

Intr-adevar este greu dar cine stie dupa cativa ani... dar deocamdata sunt multumita de cum am progresat pana acum:rolleyes:

VIOREL67
09-10-2003, 22:29
Ce noroc pe tine Simo ca esti la mare ..la soare..si chiriile destul de modeste in comparatie cu NY si lasa Salsa ..baga role la greu ca nu se uita nimeni urat cum se uita la mine cand ma plibam cu fica mea prin Herastrau......
chiar ma bate gandul sa plec la soare...

Simo
10-10-2003, 00:19
yep la role ma gandeam si eu numai ca fiimea cea mare este speriata inca de ele dar sper sa se acomodeze...
Cat despre soare....hm imi este dor de zapada nici macar nu am apucat sa umblu cu hainele groase:mad:

Intre timp imi place spinning de 3 ori pe saptamina si ami inotla piscina chiar daca plaja este 5 min de mine dar nah...:D

VIOREL67
10-10-2003, 08:45
Simo..cum iti place sa ucizi omul....incet si sigur....auziti..plaja la 5 munute..si convins ca nu seamana cu cea de la 2 MAI:eek:

VIOREL67
10-10-2003, 10:04
total buimac din cauza celor 2 antrenamente pe zi.
ca nicio data febra la absolut toate grupele..problema este ca nu imi trece durerea de la un antrenament la altul..
DOCTORE am citit si majoritatea culturistilor puternici si tari lucreaza 2 antrenamente pe zi...de ce peste tot cand un tinerel intreaba cate antrenamente trebuie sa faca este indrumat la maxim 3 pe saptamana..de ce nu se merge pe antrenamentul macar zilnic...stiut faptul; de recuperare,odihna..blabla..aia de afar pot si noi (nu eu)nu...o sa spuneti de gentic si chesti de felul asta..nu este mai bine ca incepatorul sa cunoasca si sa testeze capacitatea individuala daca poate sau nu?
daca tanarul vede ca in 6 luni nu se misca nimic cu fizicul renunta..daca trage tare de prima data cu antrenamente zilnice ,nu credeti ca dezvoltarea este pe masura?
eu inteleg ca ma refac greu ..dar un organism tanr rezista la stres destul de bine.o simpla parere.

JohnnyBravo
10-10-2003, 11:34
simo am uitat na! :P

in locul tau as iesi in fiecare seara cate 2-3 ore in cluburi sa dansez :) te mai si destinzi un pic... ma gandesc ca te streseaza/obsedeaza kestia cu slabitul.

copilasii ii lasi la mama soacra sau la vecina :)

Simo
10-10-2003, 15:52
da foarte fain la plaja mai ales dimineata briza de la ocean mmmmm inainte alergam pe plaja dar acum am luat o pauza,este foarte curata cand este multa mizerie nici nu iti da voie sa intri pana ce nu o curata.

Johnny oho m-as duce eu dar din pacate nici mama soacra nu este aici vecinii ....:confused: asa ca se intampla mai rar sa iesim undeva ,dar cum am zis dimineata ma duc iar dupa amiaza mai iesim la piscina sau dansam sa vezi ce distractie pe capul lor he he he!

VIOREL67
10-10-2003, 19:38
beyyyy!ce faceti aici meyyy..unde va credeti..pe www.femeia .pro?
eu discut de durerea mea ..ca ma doarie sala(unde este s pe tastatura ca indeunesc de devin ssssait) ca vreau sa devin Dorian din Berceni si voi aici o datzi cu salsa si soarele rasare pe maulul mari...putzin obrazzzz..va rog!:D
JB putina decenta frate.........aculta la cali..pardon viorel67 acolo soarele arde altfel..si iti apar bubitze multeee si faci pistrui...:D
Simo draga..la tine este frumox si bine dar la munca ..voi americanii nu muncitzi?:D (nu la sala)
ps.am recitit postul si mi se pare corect scris:D (din punctul meu de veder)

Simo
10-10-2003, 23:00
heii pai daca am vazut ca te vaieti asa tare si deh poate durerea este mare am zis sa te mai incalzim putin ce e mare tragedie?? Si de muncit se munceste nu gluma dar daca nu iti faci timp si pentru tine atunci unde ajungi.
So revenim la subiect deci de 2 ori pe zi este prea mult cel putin pentru mine dar cred ca 2 ori aerobic nu ar fi prea mult ma gandesc..Ei acum esti multumit am revenit la subiect ..:) :p

VIOREL67
10-10-2003, 23:09
BINEEE..baga cu soarele si salsa ca mai tine de cald la cheltuielile de intretinere din iarna asta;)