PDA

View Full Version : Trecere Fara Urmari

Calibra
26-09-2003, 23:29
Cum sa fac trecerea de la o alimentatie hipocalorica la o alimentatie normala + suplimente (amino, Milk&egg, Gain Fast), fara sa ajung sa am "titlul rubricii":) . Ideea este daca trebuie sa am grija doar cu mancarea sau si cu suplimentele in ceea ce priveste administrarea si cantitatea lor.

Dr.S.Damian
27-09-2003, 20:23
Trecerea se face treptat, nu in salturi bruste, atat pentru alimente, cat si pentru suplimente.
Mai concret, ce vrei sa faci?

Calibra
27-09-2003, 23:14
V-am zis, dupa o perioada de cca. 3 luni de zile de alimentatie hipocalorica si antrenamente de aerobic, doresc sa trec la o alimentatie normala cu ceva suplimente (cele amintite mai sus, in primul mesaj) si sa incep sa merg la sala. Intrebarea era cum sa fac trecerea sau mai bine zis cat de lenta sa fie aceasta (in cate zile sa ajung sa mananc normal si mai ales sa mananc alimente care nu le-am mancat pana acum). Si daca pot lua suplimente (incarcari normale) din prima zi de sala sau cantitati mici cu adaugiri zilnice.

Dr.S.Damian
28-09-2003, 20:41
Asa cum iti spuneam, cred ca ar fi bine sa faci treptat trecerea, iar o saptamana cred ca este suficient, inclusiv pentru suplimente.