PDA

View Full Version : Abramburica in Playboy

VIOREL67
26-09-2003, 20:38
brutar ...culturist se poate..dar brutar care se da zilnic pe net sa moara vecinul de la 4(oricum ma inunda mereu) daca am mai auzit...;)
cea de tarate este cea mai sanatoasa din cauza fibrelor,si cum ma uit la emisiunea de sambata matinal..am invatat ca cea de graham este 0 ca aliment.
reteta:o turta de graham taiata in doua fatzalii unsa cu putina zmantana sau mai interesant chiar iaurt ,presarat din plin ton in suc propriu peste care felii de rosii..dat la cuptor 25 minute si gata o masa buna si consistenta....pofta buna va ureaza Abranburica!:D

Dr.S.Damian
26-09-2003, 20:57
Abramburica ta cica o sa pozeze in Playboy...
Dar sa nu deviem discutia.

_G_
26-09-2003, 23:10
:) nu deviati discutia.......da' interesant ca stitzi ca o sa pozeze in Playboy....:)

Dr.S.Damian
26-09-2003, 23:23
Am citit in Academia Catavencu urmatorul articol:

"Cica Abramburica va poza goala in Playboy! Ce sa zic, de mica promitea! Dar ma gandesc ce-o fi in sufletul pedofililor aia perversi, care se uitau la emisiunea Magicianului. Ce lovitura, sa vada in Playboy ce sani de doica i-au crescut lu' asta mica!"

Gata, ca deviem!

_G_
26-09-2003, 23:49
nasol ca n-am nici un prieten care cumpara revista.....decat sa dau atatia bani pe cateva poze mai bine imi cupar napo....:))).....sau facem toti o cheta? :))

Dr.S.Damian
27-09-2003, 20:56
Articolul din Catavencu s-ar putea sa fie doar o poanta in stilul lor.
Mie mi-ar parea rau pentru ea sa intre in randul vedetelor Playboy cu chestii mari si IQ microscopic (ea a terminat sefa de promotie la Liceul Lazar)...

slack
27-09-2003, 21:24
Nu e bashca AC, se stie ca zilele astea face 18 anisori si toate revistele de genu asta ii fac oferte pentru formele ei de abramburica..ramane de vazut daca va accepta...deja suntem offtopic dar asta e...:D..dar nu aruncati banii pe reviste de-astea..pozele probabil vor apare pe net ca de fiecare data.

Dr.S.Damian
27-09-2003, 21:39
Am mutat aici, ca sa discutam pe sleau. Ce ziceti: o sa accepte? Daca da, face bine?

_G_
28-09-2003, 00:23
acu chiar ca am deviat discutzia....:)
daca o sa accepte nu shtu' ce sa zic, ma gandesc ca poate nu vrea sa isi strice imaginea, mai ales ca bani are ceva (a jucat, joaca in filme pe la protv....era si pe la meteo....etc) deci nu pot sa ma pronuntz....cat despre bani pe reviste gen playboy.....no way...numai lamerii...oricum poze or sa fie pa net cum a zis si slak...

VIOREL67
28-09-2003, 00:39
nu inteleg de ce sa nu pozeze?este de condamnat faptul in sine sa pozezi nud ?
chiar daca a fost sefa de promotie(ce este aia?)si are oferta cred ca se merita sa isi arate nudul(asta daca se considera ca este ok)
ca inteligenta fetelor de pana acum sa dovedit 0 ,nu este vina noastra daca avem obosite prin reviste.
dupa ce apar in reviste deja sunt luate de mass-media ca V.I.P uri

_G_
28-09-2003, 01:45
mda....asta ma cam enerveaza si pe mine: orice fetitza care trece de 18 ani si arata binisor (......desi la 18 anishori cam toate arata bine, datorita varstei, nu vorbesc aiurea ....), deci care a-mplint 18 ani gata la playboy, face nistre bani frumusei, si peste noapte devine vip....si io as poza nud....ia sa se faca si un PLAYGIRL ceva poate am shi eo norok :):):)

VIOREL67
28-09-2003, 17:12
parerea mea este sa bagi ceva de referinta aici si cine stie cine mai vede si citeste ,uite cum te poti alege cu o cariera si un statut:))
:D

Dr.S.Damian
28-09-2003, 23:55
Mai normal mi se pare sa pozeze o tipa care intr-adevar are ce arata, chiar daca este o necunoscuta, decat o persoana deja considerata vedeta, dar care nu prea merita sa isi arate "dedesubturile" la tot boboru'.
De fapt, cam asta e diferenta intre editia americana si cea romaneasca. Probabil ca ai nostri au inceput in felul asta din ratiuni de merketing, fiind cunoscut apetitul romanilor de a trage cu ochiul pe gaura cheii...

JohnnyBravo
29-09-2003, 10:52
de la an la an ma uimea fatuka asta...
am crescut (nu in masa :D ) uitandu-ma la "Magicianul"...btw a incetat emisiunea? de ce?

daca e sa o $corupa$ astia si o sa pozeze, sa-mi trimite-ti si mie o poza :)

m.mihai
29-09-2003, 12:31
poate ca va fia 2-a dupa jojo de la kiki riki miki:) zdup in playboi!
poate ca artrebui sa asteptaca sa ii creasa cota!