View Full Version : greata
constantin
18-09-2004, 00:07
Buna!Fac de 2 ani culturism si ma simt foarte bine in legatura cu rezultatele care le am dar de vreo 2 saptamini am o problema:mi-e foarte greata luni dimineata in timpul antrenamentului si am ameteli.Nu stiu care poate fii problema.Eu am un regim alimentar destul de sanatos, inainte de antrnament iau 3 gr de creatina cu suc de portocale si o vitaminaE .Dupa antrenament iau 3 gr de creatina, 5 gr glutamina, beau un plic de proteina mixata.mai iau zilnic vitamina C1000,o vitamina E si o multivitamina cu minerale in timpul mesei principale, iar seara 2pastile de calciu magneziu si zinc. Fac 5 zile pe saptamina antrenamente cate aprox. 2 ore avind pauza simbata si duminica.
Asi dori sa stiu care ar putea fii problema mea de fiecare luni cand mi-e greata si daca iau sau nu bine ceea ce iau(proteine,glutamine,carnitina,vitamine, etc.
Dr.S.Damian
18-09-2004, 08:53
Si mie mi-e greata in fiecare luni, cand trebuie sa ma duc la servici...:D
Greu de gasit o explicatie la problema ta. Poate ca cele doua zile de pauza (in care probabil ca mananci ceva mai mult si mai consistent) nu iti priesc.
Desi nu e o explicatie fundamentata stiintific, ma gandesc ca in primele 5 zile ale saptamanii esti intr-o stare de tensiune ceva mai mare decat in week-end cand te odihnesti, iar organsimul sufera niste mici modificari adaptative la trecerea intre duminica (relaxare) si luni (activitate).
VIOREL67
18-09-2004, 09:17
eu scap de greata doar sambata si duminica:D
am avut o perioada destul de lunga in care ma simteam asa si la 2 controale diferite locatii mi-au spus ca am colicistul lenes..si sa mor daca stiu ce exercitii sa il pun sa faca..:D
constantin
20-09-2004, 03:19
va multumesc amindurora pt ca ati incercat sa ma ajutati chiar daca acest ajutor a constat chiar intr-o mica gluma din partea domnului doctor.Mie imi face placere sa ma antrenez (chiar si luni dimineata).In legatura cu vitaminele ,proteina,creatina etc. nu am primit un raspuns asa ca va intreb din nou:ce ziceti sunt multe sau putine?E bine cum le iau sau nu?Ar trebui sa scot sau sa adaug ceva?Iar in legatura cu mancatul mai consistent in wekend cred ca ar trebui sa maninc mai mult si mai consistent deoarece in timpul saptaminii maninc mult mai bine si mai regulat.
Dr.S.Damian
20-09-2004, 10:17
Scuze, am uitat sa-ti raspund la intrebarea despre suplimente: dupa parerea mea nu iei prea multe. Cel mai important este sa-ti adaptezi aportul de proteine din suplimente la cel din alimente (in sensul ca vei folosi suplimentul doar ca sa completezi alimentatia).
Si eu aveam greturi dimineata,dar la tine chiar e ceva atipic!Incearaca fara creatina o sapt!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.