PDA

View Full Version : Suplimente Universal

Unregistered
28-09-2003, 15:44
Domnule Serban,am cateva aspecte de lamurit in legatura cu suplimentele de la Universal Nutrition.In primul rand as vrea sa stiu daca sunt ambalate in Romania sau sunt importate direct in forma care o gasim in magazine,iar a doua intrebare de ce nu se gaseste produsul Hard Fast,desi am inteles ca este unul dintre liderii de piata in materie de MRP.O ultima intrebare,pentru un endomorf este indicata folosirea unui MRP cu concentratii de 60-70 % carbohidrati?(intreb pentru ca mi-e frica sa nu ma ingras prea mult).Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoasta!!

Dr.S.Damian
28-09-2003, 22:07
Pentru prima parte a problemei nu te pot ajuta eu, deoarece nu cunosc aceste aspecte.
A doua parte a problemei: am tot spus ca aportul de suplimente trebuie raportat la alimentatie, fiindca eu nu am de unde sa stiu daca te vei ingrasa sau nu, fiindca nu imi spui cate calorii consumi pe zi si din ce provin ele. Presupunand (prin absurd) ca ai manca numai acel MRP, atunci da, as putea presupune ca ai sanse sa te ingrasi. In tot cazul, pentru un endo este de preferat un supliment cu concentratie mai mare de proteine.

_G_
28-09-2003, 22:42
mah. nu sunt ambalate in romania (era normal) sunt importante direct din americutza (scrie si pe cutie)