Calibra
28-09-2003, 21:47
Buna ziua.
Vreau sa va cer o parere in legatura cu suplimentele pe care vreau sa le iau, sau mai bine zis in legatura cu combinatia si dozele acestora. Venind dupa 3 luni de program de aerobic si regim hipocaloric, incerc acum sa merg la sala luand suplimentele de mai jos si alimentandu-ma corespunzator, pentru a incepe sa pun masa musculara, care as dorii sa fie de cat mai buna calitate. Si aici ma refer la faptul ca am incercat sa evit produse gen Gain Fast dupa ce am vazut ca acesta are 596 g. de carbohidrati pe portie, gandindu-ma ca pe langa masa musculara se va pune si ceva strat adipos, iar eu care de abia am scapat de cel vechi cu mari eforturi, incerc sa evit astfel de situatii. Dupa ce am cautat tot felul de solutii, legate si de faptul ca sunt mezomorf, am ajuns la concluzia ca acesta mi s-ar potrivii cel mai bine, programul de mai jos, cu 4 zile de sala. Acum va scriu sa ma conving ca asa este, iar daca aveti ceva de adaugat sau de comentat va astept sa o faceti. Inca o intrebare ar mai fi cea legata de administrarea suplimentelor in zilele de pauza. Cum se iau la fel ca in zilele de sala ? MERCI ANTICIPAT.
Dimineata :
4 amino 2700 "UNIVERSAL"
concentrat proteic din zer care contine : Grasimi: 0,8g
Carbohidrati 3g
Proteine 24.6g
Inainte de pranz :
4 amino 2700
Inainte de antrenament :
2 pastile BCAA 2000 "UNIVERSAL"
Dupa antrenament imediat :
4 amino 2700
concentrat proteic din zer care contine: Grasimi: 0,8g
Carbohidrati 3g
Proteine 24.6g
Dupa antrenament la 20 min o portie de weightgainer care contine :
Proteine 35g
Carbohidrati 44g
Grasimi 3g
Creatina monohidrata Creapure 2500mg
Glutamina 8265mg
Aminoacizi BCAA(isoleucina, leucina, valina) 10561g
Taurina 500mg
Inainte de culcare : 4 amino 2700
In rest la mesele principale (dimineata, pranz, seara) : lapte, oua, carne, branza si intre ele mici gustari, iar daca nu ajung sa iau masa sau am treaba (oricare dintre cele principale) folosesc un MRP care contine :
Proteine 23g
Carbohidrati- maltodextrina 15g
Grasime 1g
Syner-Max 750mg(creatina, glutamina, taurina, arginina).
Vreau sa va cer o parere in legatura cu suplimentele pe care vreau sa le iau, sau mai bine zis in legatura cu combinatia si dozele acestora. Venind dupa 3 luni de program de aerobic si regim hipocaloric, incerc acum sa merg la sala luand suplimentele de mai jos si alimentandu-ma corespunzator, pentru a incepe sa pun masa musculara, care as dorii sa fie de cat mai buna calitate. Si aici ma refer la faptul ca am incercat sa evit produse gen Gain Fast dupa ce am vazut ca acesta are 596 g. de carbohidrati pe portie, gandindu-ma ca pe langa masa musculara se va pune si ceva strat adipos, iar eu care de abia am scapat de cel vechi cu mari eforturi, incerc sa evit astfel de situatii. Dupa ce am cautat tot felul de solutii, legate si de faptul ca sunt mezomorf, am ajuns la concluzia ca acesta mi s-ar potrivii cel mai bine, programul de mai jos, cu 4 zile de sala. Acum va scriu sa ma conving ca asa este, iar daca aveti ceva de adaugat sau de comentat va astept sa o faceti. Inca o intrebare ar mai fi cea legata de administrarea suplimentelor in zilele de pauza. Cum se iau la fel ca in zilele de sala ? MERCI ANTICIPAT.
Dimineata :
4 amino 2700 "UNIVERSAL"
concentrat proteic din zer care contine : Grasimi: 0,8g
Carbohidrati 3g
Proteine 24.6g
Inainte de pranz :
4 amino 2700
Inainte de antrenament :
2 pastile BCAA 2000 "UNIVERSAL"
Dupa antrenament imediat :
4 amino 2700
concentrat proteic din zer care contine: Grasimi: 0,8g
Carbohidrati 3g
Proteine 24.6g
Dupa antrenament la 20 min o portie de weightgainer care contine :
Proteine 35g
Carbohidrati 44g
Grasimi 3g
Creatina monohidrata Creapure 2500mg
Glutamina 8265mg
Aminoacizi BCAA(isoleucina, leucina, valina) 10561g
Taurina 500mg
Inainte de culcare : 4 amino 2700
In rest la mesele principale (dimineata, pranz, seara) : lapte, oua, carne, branza si intre ele mici gustari, iar daca nu ajung sa iau masa sau am treaba (oricare dintre cele principale) folosesc un MRP care contine :
Proteine 23g
Carbohidrati- maltodextrina 15g
Grasime 1g
Syner-Max 750mg(creatina, glutamina, taurina, arginina).