PDA

View Full Version : Intrebari fara raspuns...

Adrian
30-09-2003, 13:41
Poate cineva sa imi raspunda la urmatoarele intrebari?

1. De ce nu se fac teste Anti-doping pt. steroizi anabolizanti la cel mai renumit concurs de culturism, Mr. Olimpia?

2. Din moment ce nu se fac aceste teste si avand in vedere dimensiunile supraomenesti ale concurentilor, se deduce ca acestia e foarte posibil sa-i foloseasca frecvent. Atunci de ce totusi in toate revistele de culturism se promoveaza imaginea acestor oameni creati intr-un mod foarte riscant pt. sanatate? Am inteles ca exista si un concurs Natural Olimpia la care participa sportivi testati. De ce nu sunt acestia promovati in reviste?

3. Oare sa fie prima intrebare motivul pt. care culturismul nu e inca disciplina olimpica?

4. Sunt 100% pentru culturismul natural (si aici inteleg si suplimente) si 100% impotriva dopingului si dopatilor si de aceea sunt curios daca sunt disponibile rezultatele testelor Anti-doping de la Nationalele din Brasov.

Dr.S.Damian
30-09-2003, 22:08
Intrebari foarte bune, dar la care nu sunt eu in masura sa raspund.
Doar la punctul trei as spune "Da".

slick
01-10-2003, 00:24
Pai nu se fac controale la Mr. Olympia, pt. ca culturismul profesionist cica a murit de mult....

http://www.t-mag.com/nation_articles/207tc.html

Adrian
01-10-2003, 11:09
Thanks, Slick! Articol beton pt. cine-l intelege cu adevarat! Spor la antrenamente!
Cred ca tinerii tb. sa stie si lucrurile astea ca sa poata face diferenta...

Dr.S.Damian
01-10-2003, 13:15
Intr-adevra articolul este excelent. Spune "pe bune" niste lucruri pe care de altfel le stim sau intuim toti cei care avem tangenta cu culturismul.

slick
01-10-2003, 15:38
Off topic- majoritatea articolelor scrise de Chris Shugart sunt de o calitate deosebita..... in afara de alea in care scrie despre suplimentele Biotest. :D

Calibra
02-10-2003, 13:44
Domnule Serban Damian, nu ati face rau daca ati publica in revista "Culturism" acest articol, care pe langa ca este foarte interesant ar pune pe ganduri pe multi. Sau asta e tot o intrebare fara raspuns ? ;)

Dr.S.Damian
02-10-2003, 17:15
Nu e fara raspuns, dar ca sa publicam in revista articolul asta ar trebui sa avem acceptul autorului.
In alta ordine de idei, nu stiu ce efect ar avea asupra cititorilor.
Cred ca iti trebuie "huge balls" ca sa publici asa ceva.

slick
02-10-2003, 20:43
Mai degraba nimic de pierdut, nici un interes, t-mag.com e o "muscle magasine", nu o revista de culturism ca Flex.

Dr.S.Damian
02-10-2003, 21:36
Si care e diferenta, ca nu pricep?:confused:

slick
02-10-2003, 22:48
Pai daca nici dvs nu sesizati diferenta, si-l bagati pe Coleman in aceeasi oala cu testosterone.net, ce sa se mai planga de alte persoane? :)
Daca va apucati sa cititi site-ul lor cred ca o sa observati diferenta, e mai greu de explicat, mai ales cand esti obosit si pe low carb diet. :)

Vedeti si articolul asta:

http://www.testosterone.net/nation_articles/279big.jsp

Dr.S.Damian
02-10-2003, 22:52
De mult vroiam sa o fac, dar n-am avut timp. Nici acum nu am. Dar cand o sa am timp chiar vreau sa citesc articolele de pe site si sper sa inteleg la ce te referi.

slick
02-10-2003, 23:38
Pai atunci o sa va mai selectez articole si cand are legatura cu sbuiectul, o sa pun link-ul. Acum nu are, dar iarasi astea doua mi se par extraordinare:

http://www.testosterone.net/nation_articles/277psych.jsp
http://www.testosterone.net/nation_articles/278psych.jsp

Nu cred ca gasesti asa ceva intr-o revista "normala" de culturism....

JohnnyBravo
03-10-2003, 10:02
slick, n-avem timp sa citim:)
stiu ca toti ti-au laudat link-urile ca fiind extrem de interesante dar eu cel putin doar linkul de mai sus cu "bodybuilding is dead" l-am citit ca s-a laudat articolul si am vazut ca nu era asa mare.

Deci daca in 2 fraze (overview) poti sa scoti o idee este mult mai utila si pt ceilalti.

Intuitiv sa inteleg ca Flex promoveaza culturismul in forma in care se gaseste in zilele noastre iar t-mag spune si dedesupturile acestui sport?

slick
03-10-2003, 16:18
Pai nu vroiam sa scriu eu ca iau din farmec, nu am talent jurnalistic DELOC.
Flex promoveaza o iluzie, ii pune pe superdotatii aia genetici plini de steroizi(efecte secundare umblatoare cum zicea Chris Shugart) si ii promoveaza ca fiind etaloane de sanatate, disciplina si vointa. Dau impresia ca oricine ar putea sa arate asa daca ii urmeaza si sunt disciplinati, cu vointa si hard work(dupa cum ati vazut, cuvintele astea nu au nici o legatura cu culturistii profesionisti). Poate nu ar fi asa de rau, problema e ca rutinele si metodele de antrenament sunt 0, pe omul mediu dotat genetic care nu ia steroizi, nu o sa-l ajute sa progreseze mare lucru! Iar daca persoana respectiva urmeaza sfaturile din revista Flex, se antreneaza tare, mananca etc si nu reuseste mare lucru e caracterizata ca nu e "man enough" sa se antreneze cum trebuie, un pretext ieftin pentru a ascunde dedesupturile infatisarii culturistilor din Flex.

Continutul revistei online Testosterone, pe langa faptul ca e GRATIS, este cu MULT peste orice muscle magasine. Asta pentru ca nu au treaba cu culturistii profesionisti sau metodele lor de antrenament, ci la revista scriu antrenori recunoscuti de pregatesc atleti de performanta, doctori licentiati in medicina sportiva, nutritie, etc, lucrurile pe care le scriu bazandu-se pe stiinta cat si experienta proprie sau cu alti atleti. Cum zic ei, scriu real people pt. real people. Nu sunt o adunatura de antrenori personali ce promoveaza mai degraba un fel de fitness, ci dimpotriva hardcore training si nutrition. Le place sa-si construiasca corpul si sa convinga cat mai multa lume sa faca asta, promoveaza stilul asta de viata fara vreo legatura cu culturismul de performanta, despre care ati vazut ce parere au si nu vor ca ei(probabil ca si restul) sa fie incadrati in aceeasi oala cu ei.
Mai mult de atat nu stiu cum sa explic, oricum eu am inteles cum privesc lucrurile.
Acum ca i-am laudat atata, au si ei defecte si unele tepe de suplimente ca Myostat, dar lasand astea la o parte, e de departe cea mai valoroasa sursa de informatii legat de antrenamentul cu greutati, nutritie si alte chestii asemanatoare.

JohnnyBravo
03-10-2003, 16:42
excelent:) multumesc!
uite ca se poate:) doar sa vrei.
acum daca vine cineva citeste ce ai scris si vrea detalii merge si se convinge singur, dar ca sa isi formeze o idee este arhisuficient ce ai scris mai sus :)

time means money...

dr.dree
07-10-2003, 08:16
Ce sa zic , interesant articolul(Bodybuilding is dead) dar nu neatacabil.Chiar este culturismul profesionist 'mort' ca sport, Da-mi voie sacred ca nu din moment ce concursurilr profesioniste de varf , (olympia , arnold cclassic) au totusi o audienta f. mare, si nu e nici un semn ca aceasta va scadea cel putin in viitorul , apropiat.Oamenilor le place sa vada ceva socant , ceva cu totul iesit din comun....In ceea ce privetste culturismul profesionist feminin , da ,a murit demult , de fapt parerea mea e ca s-a nascut mort:D

slick
08-10-2003, 15:26
Ca popularitate este in usoara crestere, dar ca respect ca sport....