Raptor
05-11-2004, 11:26
Ok, nu stiu daca e cel mai bun loc, dar o sa scriu aici. De ceva timp am "anumite" probleme de sanatate, si vreau sa spun ca imi e extrem de frica. Cum se manifesta ele: pai in primu rand vreau sa zic ca printr-o stare de panica. Asta inseamna ca noaptea, cand ma culc, nu prea pot sa adorm si incepe sa se manifeste o stare de moarte iminenta foarte puternica, si stare de rau in general (voma etc). In afara de asta, pot sa zic ca "acumulez" gaze intestinale care imi amplifica si mai tare senzatia asta.
Faza e ca a inceput sa fie din ce in ce mai rau, si sa am si ziua asemenea stari. Chiar si acum cand scriu imi e rau putin (parca tremur asa nitzel, ma ia cu frig). As vrea sa stiu cam ce ar putea sa-mi dea asemenea senzatii (deloc placute) si cam ce e de facut (in afara de mers la doctor). Poate fi lipsa de calciu? Poate fi anemie? (pentru ca eu am fost caracterizat la nastere cu anemie, si in plus eu nu prea mananc fructe si alte aberatzii pentru ca nu-mi plac pur si simplu etc).
A, si mi-ar mai trebui niste incurajari, pentru ca mi-e frica sa nu fie ceva foarte grav, dar sa fie bazate pe realitate.
Sper sa imi raspundetzi pentru ca e din ce in ce mai rau.
Faza e ca a inceput sa fie din ce in ce mai rau, si sa am si ziua asemenea stari. Chiar si acum cand scriu imi e rau putin (parca tremur asa nitzel, ma ia cu frig). As vrea sa stiu cam ce ar putea sa-mi dea asemenea senzatii (deloc placute) si cam ce e de facut (in afara de mers la doctor). Poate fi lipsa de calciu? Poate fi anemie? (pentru ca eu am fost caracterizat la nastere cu anemie, si in plus eu nu prea mananc fructe si alte aberatzii pentru ca nu-mi plac pur si simplu etc).
A, si mi-ar mai trebui niste incurajari, pentru ca mi-e frica sa nu fie ceva foarte grav, dar sa fie bazate pe realitate.
Sper sa imi raspundetzi pentru ca e din ce in ce mai rau.