PDA

View Full Version : Undecided

RocKas
01-12-2004, 17:44
Salut!
Ma Numesc D.Alexandru,sunt din C-ta,am 17ani ... as avea si eu o intrebare ...
De mai mult de 2 ani practic Lupte Greco-Romane , adica de cand sunt la Liceul cu Program Sportiv.Dupa aproximativ jumatate de an de cand m-am apucat de sport .. am constatat ca m-am inaltat ff.mult in jur de 10cm.Acum am 1,80m si putin(2-3-4cm) dar din pacate cu greutatea am stat cam prost,deci de aproape 3 ani in care am ajuns pe la 1,85m ,nici in ruptul capului nu am reusit sa ma ingras macar cu 5-10 kg ramanand la o medie de 62kg cel mai mult am atins 65kg si cel mai putin 59kg.As dori si eu un sfat,idei,orice pt a ma ingrasha un pic ... caci .. arat aproape ca un bat

RocKas
01-12-2004, 17:49
am apasat din greseala "ENTER" ... deci
daca se poate sa-mi spuneti .. sau sa-mi explicati motivul si poate cum as putea sa ma mai ingrash si eu un pic(10kg).Ca-s cam disperat ... am scris cam aiurea .. ca-s pe fuga acuma .. trebuie sa plec in oras .. bla,bla ... deci astept raspuns .. pt alte detalii si poate ... cine shtie ..
Alecs,
Multumesc.

Dr.S.Damian
02-12-2004, 20:30
Alexe,

Si in cazul tau solutia consta intr-un program combinat: sport (exercitii de forta) si alimentatie.

In primul rand trebuie sa te gandesti serios sa mergi la o sala de forta. Acest gen de exercitii reprezinta stimulul pentru dezvoltarea masei musculare.
Tot la fel de important este sa incepi sa iti controlezi regimul alimentar. Am vorbit de multe ori despre acest subiect, asa ca iti recomand sa citesti raspunsurile de la "nutritie". Pe scurt, trebuie sa iti asigur un minim de 1,5-2 g proteina/kgcorp/zi, din alimente si suplimente.
Fiindca sunt sigur ca ma vei intreba de suplimente, am sa te indrum sa incepi cu combinatia Nutrifort + Protwhey + Amino R + Complex R.