View Full Version : Antrenament
SorinBsp
02-10-2003, 17:06
Am o problema. Stau prea mult la sala, circa 3h30, din cauza ca imi antrenez 2 grupe musculare pe zi. Daca mi-l schimb si imi antrenez o singura grupa musculara pe zi, cu exceptia la biceps triceps si umeri trapez. Adica luni:piept marti:umeri si trapez miercuri:biceps si trieps joi:spate vineri: picioare, obtin aceleasi rezultate. Si pt. inceput ce proteine mi-ati recomanda?
Dr.S.Damian
02-10-2003, 23:39
Chiar ca stai mult. Limiteza-te la maxim 90 de minute.
Sunt curios ce faci atatea ore acolo? Nu te plictisesti?
E cam hodoronc-tronc intrebarea cu porteinele, dar daca vrei neaparat: alege un produs cu proteine din zer.
JohnnyBravo
03-10-2003, 10:05
poate e angajat cu jumatate de norma acolo:)
sau poate sunt fete frumoase in sala si vrea sa le atraga atentia ce barbat muncitor este el in sala dar baremi acasa ? :D
DUMITRESCU MIH.
04-10-2003, 00:21
nu prea as zice..
eu de regula stau cam 2 ore..si nu fac sa vorbesc aiurea..sau sa lucrez prostii..
bine..acu stau 2 ore la 2 grupe..
inainte stateam 1:30-2 ore la o grupa..asa am redus timpul pauzelor .maxim 2 minute..cateodata chiar 1 min,ma concentrez mai mult si sunt egoist si nu prea ma iau la vb:)cu toti..cu un prieten ,doi, mai vb da in min ala de pauza..
plus ca si mie mi s-a intamplat de cateva ori la o sala unde am fost de proba 2 sapt,sa stau cateva sendinte de 3 ore si una 3:20...dar dupa..nici nu mai puteam sa merg:)oricum..
eu nu inteleg cum recomanda unii maxim O ora??? efectiv n-ai timp intro ora..numai incalzirea dureaza 5-10 min
Dr.S.Damian
04-10-2003, 22:26
Ai timp daca lucrezi intens si concentrat. Nu cred ca am stat vreodata la sala mai mult de 90 de minute (ma refer la antrenamentul efectiv).
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.