PDA

View Full Version : Nutrimente

bogdan
02-10-2003, 20:02
Am 14 ani, 1,7m si 56 kg.Fac antrenament aproape zilnic respectand cu strictete regulire instructile antrenorului de la sala. Eu iau dextroza (Redis), Creatina Monohidrat(Nutrimax),Prot R 85(Redis).Am progresat in forta, dar nu si in masa musculara chit ca iau aceasta combinatie de nutrimente de aprox. 20 zile.

Dr.S.Damian
02-10-2003, 23:33
De atat de mult timp si nimic ???????????:confused:
Dragul meu, eu cred ca tu ai o afectiune foarte grava, cu transmitere autozomal recesiva x-linkata, pe cromozomul 25, ceva intre sindromul Guillain-Barre si o infectie sistemica cu Pseudomonas aeruginosa. :D :D

Sper ca ai inteles mesajul si nu te-ai suparat.
f l o a r

JohnnyBravo
03-10-2003, 09:56
are 14 ani nu cred ca a inteles... fapt pt care si are impresia ca in 20 zile poate sa-l ajunga pe schwartzi...

Adevarul este ca un incepator, care n-a facut sport deloc, in primele 20 zile poate sa creasca 2 cm la brat de ex. cum s-a intamplat in cazul meu. Cresterea este relativa de la individ la individ, ce este important in sportul asta este ambitia, perseverenta.

poti sa scrii antrenamentul zilnic care ti la dat antrenorul tau? Pauza nu faci? Trebuie sa te si refaci...muskiul asa creste.