View Full Version : Ma dor oasele antebratelor
fscripca
02-10-2003, 21:05
Am probleme cu oasele antebratelor atunci cind fac exercitii la banca Scott in sensul ca dupa antrenament oasele ma dor. Am inceput exercitiile cu citeve luni in urma cu 30 kg pe bara si nu am avut probleme apoi am trecut la 35 kg si au inceput durerile in oase. Am revenit la 30 kg si durerea tot persista desi atenuata, cu toate ca au trecut cca doua luni de cind am coborit la greutatea initiala. Crezi ca se poate remedia acest lucru cu vitamine si minerale sau trebuie sa apelez la alte mijloace (ma refer la un tratament medicamentos) ?
Dr.S.Damian
03-10-2003, 23:25
Nu imi este foarte clar ce fel de durere este. Oasele in sine nu dor, ci structurile care le inconjoara. Durerea este permanenta sau doar atunci cand lucrezi? Este asemanatoare cu febra musculara? Te doare tot antebratul?
Fii mai atent unde pui intrebarea. Asta ce cauta la "nutritie"?
da, mi s-a intamplat si mie, de fapt durerea nu vine de la oase ci de la muschii incompet dezvoltati ai antebratelor (eu aveam intr-un timp dureri chiar f mari si credeam ca gata o sa mi se rupa oasele)
cel mai bine e sa incepi sa introduci si antrenamet pt antr. chiar de 2 ori pe sapt, sa iti cumperi un felxor din acela pe care in straingi in mana/palma, oricum ideea e de a antrena si antebratul; facnd asta o sa scapi sigur de acele dureri, dar ca timp poate sa itzi ia de la 3 sapt pana pe la 2 luni, depinde cum te antrenezi, plus ca un antrebrat dezvoltat da senzatia de masiv&puternic
VIOREL67
04-10-2003, 00:30
unele persoane cand fac la banca Scott tin cotul in afara pernei de sprijin si la o greutate ceva mai mare cotul preia toata greutatea.asa am patit si eu dar durerea era fix in cot:))..ma refer strict la sistemul nasos(osos)c a p z i
fscripca
04-10-2003, 21:05
Durerea la nivelul antebratelor este asemanatoare cu cea reumatica. Asta o stiu pt ca mai demult am stat perioade indelugate in frig si ma dureau picioarele. Chiar daca oasele nu dor senzatia de durere pare sa vina chiar de la nivelul oaselor. Exact aceeasi senzatie o am acum la nivelul antebratelor si durerea nu este permanenta ci numai in timpul antrenamentului si ulterior la apasarea pe zona inferioara mijlocie a antebratului. (Probabil formularea este hilara pt un medic dar eu am alta profesie si desi am facut niste cursuri de medicina legala termenii medicali sunt straini de mine).Cred ca o sa incerc varianta propusa de _G_.
Multumesc!
Dr.S.Damian
04-10-2003, 22:21
Exprimarea este in regula si cred ca este o idee buna sa iti antrenezi in mod special muschii antebratelor, fiindca nu cred ca este o problema medicala.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.