View Full Version : Pe scurt? Din diferite motive am ramas doar cu o "bijuterie"
storm knight
06-01-2005, 18:22
Deci cam am nevoie de opinii, sfaturi, etc. Atat din partea d-lui dr. cat si din partea voastra. Sa incep povestea: m-am nascut cu unul dintre testicole necobarat (am citit acum ca asta se intampla in 3% din cazuri. Damn). Asta se putea rezolva cu o operatie facuta la timp. Dar m-am operat prea tarziu, cand deja se atrofiase si "murise". Asa ca peste cativa ani am facut o operatie de ablatie testicol stg. Bun. Pe atunci (~11ani) nu prea ma deranjat. Acum am 17 ani. Dupa ultima operatie stiu ca doctorul a spus ca sunt bine mersi, iar acum nu prea observ vreo problema cu potenta, ejacularea, marimea (14 e mediu, nu?)... Problema mea acum este ca ma gandesc ce vor zice fetele... adica ce ar zice daca ar afla (inca nu am prietena)... oare sunt normal?Chiar imi e frica sa incerc sa fiu cu o fata... (dpdv medical, ma gandeam sa mai ma duc la un control doar de amorul asigurarii ca n-am nimic. Este posibil sa am ceva si sa nu stiu? Ma afecteaza monorhidia si in alt fel in afara de psihic?). Si ma simt pur si simplu inferior fata de cei "normali". Sala m-a ajutat oarecum (yeyy, B-endorfine; sunt dependent): sunt cel mai puternic din clasa si am inceput sa pun oarece pe mine, cam toata lumea ma observa cand vin in ceva mulat sau fara maneci...
(Pt. d-l doctor: ma afecteza asta in vreun fel dpdv medical?)
VIOREL67
08-01-2005, 08:34
"iar acum nu prea observ vreo problema cu potenta, ejacularea, marimea (14 e mediu, nu?)... "
asta este bine :D
nu este bine ca tu te gandesti la ce vor zice fetele..inainte sau dupa?:D
fata nu trebuie sa zica..doar sa simta..si daca simte ca dai totul ...se va duce vestea:D
stai linistit si mergi inainte ca soldatul rus..BAFTA!
Dr.S.Damian
10-01-2005, 11:38
Daca te-ai dezvolatat in urma antrenamentelor, atunci este clar ca ai o secretie de testosteron normala, deci testicolul tau functioneaza normal. Asta inseamna ca poti sa ai o viata sexuala normala si sa procreezi.
Daca ai cel putin 3 erectii pe zi, ejaculezi din cand in cand (spontan sau dupa masturbare) si te atrag fetele, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme.
Trebuie sa scapi de stresul legat de ce or sa zica partenerele. Nu esti absolut deloc inferior.
O vorba spune ca "esti inferior cuiva, atata timp cat ii perimiti tu sa te priveasca drept inferior". Ceva de genul asta...
Cand o sa ai o relatie mai serioasa cu cineva, te sfatuiesc sa ii spui partenerei despre "problema" ta, insa nu o prezenta ca pe un handicap, ci ca pe un fapt divers. O persoana cu cap te va aprecia pentru ce esti, iar daca se va lega de asemenea "amanunte", atunci probabil ca nu te merita.
storm knight
29-04-2005, 20:23
Din pura curiozitate (am fost la dr. care m-a operat acu 3 ani, am inceput sa-i pun intrebari, si dupa un control sumar a zis ca n-am nimic, dar cum uneori pot fi putin ipohondru...):
Deci testicolele sunt tinute "in viata" de o artera si mai multe treburi(vas deferens si inca ceva) care formeaza "spermatic cord"...
Ma intrebam daca ar putea sa fi fost ceva afectat la cel drept la operatie de ablatie a celui stg, care sa nu se observe...
Problema e ca pe unde m-am uitat (anatomie), am vazut ca exista un singur "cordon" <cum s-o numi> care conecteaza testicolele de restul corpului (daca e ceva ce nu stiu v-as ruga sa imi explicati), de unde ar trebui sa rezulte ca daca ceva ar fi putut fi afectat, ar putea fi doar asta. Dar cum astea ar trebui sa fie responsabile si pt posibilitatea de a ejacula (sau e doar prostata?), si cu asta n-am probleme... Si teoretic, daca ceva a fost afecta, a fost prea usor si pana acum s-a regenerat (daca) sau...
Aveti vreo sugestie?
Multumesc
Storm knight
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.