View Full Version : Unregistered
Dr.S.Damian
03-10-2003, 10:41
Atentie toti cei care imi trimiteti intrebari fara a va inregistra:
Cand deschideti fereastra pentru intrebare, in spatiul "NAME" unde gasiti scris "UNREGISTERED", stergeti acest cuvant si treceti numele vostru!!!
Buna Ziua!Am 29 ani,va rog sa-mi spuneti daca pot sa folosesc suplimente si sa-mi dati niste sfaturi referitor la cazul meu avand in vedere ca am hepatita cronica b si fac injectii cu peginterferon de 6 luni odata pe saptamanaiar tratamentul este de 12 luni.Nu am avut febra si alte simtome de la peginterferon si ma simt bine.Eu practic culturism de 10 ani si nu sunt gras sunt ectomorf si sunt foarte definit si am 90kg.Va Multumesc!!!
eu as sugera sa e obisnuiesti cu antrenamentel usoare.. si ai grija .. cu hepatita.. intreabati si medicul de familie daca itzi recomanda...sa faci antrenamnte si sa iei sau nu... suplimente.. deoarece el stie mai multe depsre sistemul tau decat orcine de aici.
CRISTIANU
19-06-2009, 22:19
domnul doctor
am 22ani jumatate practic culturismul de 7luni
am 181cm si 93 kg as vrea sa incerc suplimente
m-am hotarat deja la daily formula.. dar in rest??
vreau sa mai pun masa
multumesc
Alessandro
19-06-2009, 22:22
dr serban damian, nu mai intra pe aici, pt a rasp la intrebarile noastre
BogdanMM
20-06-2009, 17:34
de intrat mai intra.. dar nu mai raspunde.. l-am vazut acum 2 zile parca la Currently Active Users ... sau poate a intrat din greseala
de intrat mai intra.. dar nu mai raspunde.. l-am vazut acum 2 zile parca la Currently Active Users ... sau poate a intrat din greseala
il vad des la Membri Online.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.