Irina
04-10-2003, 13:34
Buna ziua. Am mai citit prin thread-uri si daca n-am fost prea atenta si intrebarea se repeta va rog sa-mi mentionati unde ca sa nu va dau prea multa bataie de cap. Altfel va rog sa-mi spuneti 1. daca practicarea de fitness nu prilejuieste cresterea prea mare a muschilor(nu as vrea sa arat ca femeile acelea culturiste de la televizor ci doar sa arat mai bine si sa ma o conditie fizica mai buna)
2. am inteles ca este bine sa combin fitness cu aerobic dar cam in ce proportii la 3 antrenamente pe sapt?
3. daca am inteles bine: atat la baieti cat si la fete greutatile trebuie sa fie mari, sa stimuleze cresterea, si nu foarte mici pentru un corp frumos, tonus si o conditie fizica optima? 4. la 1.67m si 49 kg, cam ce exercitii am trebui sa fac (am putina grasime pe abdomen, solduri si fundul cam mare)?
2. am inteles ca este bine sa combin fitness cu aerobic dar cam in ce proportii la 3 antrenamente pe sapt?
3. daca am inteles bine: atat la baieti cat si la fete greutatile trebuie sa fie mari, sa stimuleze cresterea, si nu foarte mici pentru un corp frumos, tonus si o conditie fizica optima? 4. la 1.67m si 49 kg, cam ce exercitii am trebui sa fac (am putina grasime pe abdomen, solduri si fundul cam mare)?