View Full Version : Alergat sau bicicleta stationara ?
Ce credeti ca e mai benefic pentru slabire ?
Alergatul slabeste si mareste masa musculara a gambelor , bicicleta stationara slabeste mai putzin si slabeste si gambele, adica le fibreaza ?
Am zis bine ? Spuneti-mi care din metode e mai buna pt. marirea gambelor si slabirea in rest (simultan adica ).Multumesc. f o r t o
Dr.S.Damian
06-10-2003, 22:38
Alergatul.
anutza_anahi
03-08-2007, 23:50
Buna seara !
As vrea sa ma apuc de maine de dimineata sa alerg. As vrea sa alerg timp de o luna.
Imi puteti spune cam cate kg slabesc intr o luna?
Aproximativ!
Multumesc!n o r o c
Buna seara !
As vrea sa ma apuc de maine de dimineata sa alerg. As vrea sa alerg timp de o luna.
Imi puteti spune cam cate kg slabesc intr o luna?
Aproximativ!
Multumesc!n o r o c
nu ma pricep eu la cardio dar mai mult ca sigur va trebui sa ne spui cati ani ai, ce dieta urmezi, ce tip somatic ai...distanta/timpul de alergare..
anutza_anahi
05-08-2007, 00:01
Am 15 ani si vreau sa alerg in fiecare zi cam 45 de minute... Distanta nu stiu sa v o spun .
Ca dieta.... am inceput sa las dulciurile deoparte si mananc numai mancare fara grasime... in general gratar... iaurt .. si beau suc facut acasa si fructe !
Am mancat numai asa si am slabit 3 kg in aproximativ 3 saptamani..La burta nu prea mai am probleme... Acm tot ce vreau este sa slabesc la picioare.. si de aia vreau sa incep sa alerg.
Sper sa va ajute cu ceva ce v-am scris si sa mi spune ti daca stiti cam cat slabesc daca alerg o luna.
Va multumesc !
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.