PDA

View Full Version : Taurine + manusi

Aiur
06-10-2003, 22:31
Buna ziua, iz mi ăghen. Voiam sa incerc Taurina de la firma beep si acolo , pe prospect , scrie sa iau 2 tablete pe zi , una inainte si una dupa antrenament. In contextul in care una are 250 mg , asta inseamna ca eu iau 0,5 g din acel produs pe zi. Care e faza ? E anabolizant , ce-I cu doza asta ? Acolo zice ca are puternic effect anticatabolic , whatever that means ? Adica anabolizant sau nu ? Se merita sa iau , dvs. ce parere aveti ? Multumesc anticipat.

imi puteti spune unde sa gasesc niste manusi ** cu bareta , km0 nu e nimic , pe site *** nu e nimic , pe ***.ro nu e nimic , deci unde ?

Dr.S.Damian
07-10-2003, 10:53
Efect anticatabolic, adica reduce efectul de distrugere al structurilor corpului, in speta proteinele. Nu este anabolizant in sensul de “doping”, “steroid anabolizant” etc. ci este un aminoacid, foarte important pentru organism. Eu zic sa iei. Doza este ok.
Nu stiu si nu pot sa-ti dau informatii despre alte firme. Te mai rog inca odata sa citesti regulile

Aiur
07-10-2003, 16:29
am citit regulile dar e ca si cum intrebi pe un forum cat costa o anume masina si unde o gasesti ? Aia rad de tine daca zici ca vrei o anume masina si nu ii zici numele. E ca si cum intreb unde pot sa gasesc un Volvo si ma cenzurati ca aveti contract cu Dacia. E aiurea.
P.S.: Am auzit ca se poate intra in metro si daca platesc o taxa , chiar daca n-am legitimatie. Stiti ceva despre asta ?

Dr.S.Damian
07-10-2003, 23:14
Nu eu am impus aceasta regula.
Ca sa te bat cu propriile tale argumente: daca te-ai duce la magazinul Volvo si ai intreba cat costa o Dacie ce crezi ca ar face cei de acolo?

Despre Metro nu stiu ce sa iti spun. Afla numarul lor de telefon si intreaba la ei.

Aiur
08-10-2003, 00:00
Imi spuneti si mie ce e aia carbohidrati ca eu sunt mai din ciopor. Adica apa sau ce ?

VIOREL67
08-10-2003, 01:24
nimic adevarat referitor la taxa(metro)
magazin destul de bun este pe Eminescu;)

Dr.S.Damian
08-10-2003, 23:12
Pai mai Aiur, asa nu merge... maine o sa ma intrebi cat face 1+1
Te mai documentezi si tu, ca nu doare.