PDA

View Full Version : Alimentatzie1

Unregistered
07-10-2003, 01:31
Salut. am 56 kg si 171cm si 23 ani . ma duc la sala de vreo 3 luni , 5 ori pe saptamina si am cam urmatorul program:I ZI piept+bicepsi+tricepsi ; II ZI picioare si abdomene ; III ZI spate+umeri. fac 2 zile pauza a.i sa nu fac corpul superior consecutiv.
Mentionez ca nu maninc prea des acasa si incerc sa inlocuiesc mesele cu suplimente.
1. eu iau: massiv mass + creatina + amino 4300 + Energocarb + vitalizant R, dar nu prea stiu in ce cantitati raportate la kilogramele mele, in special cu carbohidrati si porteinele si CIND??
2. cite grame de carb pe kg??creatina / kg?? proteine / kg??
3. sa iau suplimentii si in zilele de pauza?
4. citi aminoacizi sa iau? si cind?
5. Spre ex: eu ar cam trebui sa iau in jur de 3-4000 calorii/zi. daca iau Mega Mass 3000, asta inseamna ca o portie are 3000 de calorii? dar cite CUPE iau sa ajung la 3000 de calorii? O PORTIE CITE CUPE CONTINE? sunt in ceatza total.......
6. va multumesc in avans pentru respunsuri!

Dr.S.Damian
07-10-2003, 23:10
Incearca sa iti asiguri din suplimente si alimente minim 2 g/kgcorp/zi proteine si 6 g/kgcorp/zi carbohidrati. Pentru asta trebuie sa faci cateva calcule aritmetice. Daca nu vrei sa faci, ia suplimentele dupa cum indica producatorul. Creatina ia 5 g/zi.
Da iei si in ziele de pauza.
Ia 16 pastile de aminoacizi pe zi.
Nu stiu cate calorii are o cupa de Mega Mass si nici nu conteaza fiindca nu este indicat sa te alimentezi numai cu suplimente. O portie cred ca are 2 cupe.