Unregistered
07-10-2003, 01:31
Salut. am 56 kg si 171cm si 23 ani . ma duc la sala de vreo 3 luni , 5 ori pe saptamina si am cam urmatorul program:I ZI piept+bicepsi+tricepsi ; II ZI picioare si abdomene ; III ZI spate+umeri. fac 2 zile pauza a.i sa nu fac corpul superior consecutiv.
Mentionez ca nu maninc prea des acasa si incerc sa inlocuiesc mesele cu suplimente.
1. eu iau: massiv mass + creatina + amino 4300 + Energocarb + vitalizant R, dar nu prea stiu in ce cantitati raportate la kilogramele mele, in special cu carbohidrati si porteinele si CIND??
2. cite grame de carb pe kg??creatina / kg?? proteine / kg??
3. sa iau suplimentii si in zilele de pauza?
4. citi aminoacizi sa iau? si cind?
5. Spre ex: eu ar cam trebui sa iau in jur de 3-4000 calorii/zi. daca iau Mega Mass 3000, asta inseamna ca o portie are 3000 de calorii? dar cite CUPE iau sa ajung la 3000 de calorii? O PORTIE CITE CUPE CONTINE? sunt in ceatza total.......
6. va multumesc in avans pentru respunsuri!
Mentionez ca nu maninc prea des acasa si incerc sa inlocuiesc mesele cu suplimente.
1. eu iau: massiv mass + creatina + amino 4300 + Energocarb + vitalizant R, dar nu prea stiu in ce cantitati raportate la kilogramele mele, in special cu carbohidrati si porteinele si CIND??
2. cite grame de carb pe kg??creatina / kg?? proteine / kg??
3. sa iau suplimentii si in zilele de pauza?
4. citi aminoacizi sa iau? si cind?
5. Spre ex: eu ar cam trebui sa iau in jur de 3-4000 calorii/zi. daca iau Mega Mass 3000, asta inseamna ca o portie are 3000 de calorii? dar cite CUPE iau sa ajung la 3000 de calorii? O PORTIE CITE CUPE CONTINE? sunt in ceatza total.......
6. va multumesc in avans pentru respunsuri!