PDA

View Full Version : ectomorfii astia

marinescu
07-10-2003, 05:16
in primul rand numai bine doctore .AS avea si eu cateva nelamuriri bineinteles.sunt ectomorf7 mezo3 si endo 0.sunt asa de cand ma stiu acum ma antrenez dupa o pauza de vreo 4 luni m-am mai antrenat si in toamna si iarna trecutadar rezultate mari nu se vad aproape chiar delocasta cu toate ca am luat si suplimente .recomandati-niste supli cu adevarat bune.(ex:gain fast mega mass)sunt bune acum mi am pus in gand sa ma antrenez 4 zile pe saptamana in felul urmator:lunea piept 8serii la banca spate tot 8serii umeri 8 serii marti iceps triceps coapse toate cate 8serii .ma antrenez acasa si nu am decat o banca pentru impins de la piapt in rest nimic special gen scipeti sau altceva.Am o haltera pt biceps cu care fac si triceps insa mai sunt nemultumit de ceva exercitiul pt triceps cu hatera dupa ceafa care zice-se ca e fundamental pt dezv.tricepsului pune mai mult antebrat decat triceps.recomandayi-mi altceva va rog cel cu haltera din impins este mai bun Tre sa va mai spun ca nu fac decat un tip de exercitii din fiecare grupa musculara ca nu=mi permit uneltele.Si cu alimentatia e bine sa mananc de 5 ori pe zi si cam ce oare?4 zile de antren pe saptamana sunt bune?

Dr.S.Damian
09-10-2003, 21:44
In primul rand iti recomand sa citesti artcolele de pe site si colectia revistei Culturism, fiindca ai sa gasesti multe din raspunsurile pe care le cauti.
Ca suplimente iti recomand Gain fast, Amino 4300, Energocarb si Complex R.
Alimentatia este foarte importanta: 3500 kcal/zi din carne de pui, vaca, peste, oua, lapte, lactate, legume, fructe.
Pentru triceps lucreaza impins cu bara cu priza ingusta.