marinescu
07-10-2003, 05:16
in primul rand numai bine doctore .AS avea si eu cateva nelamuriri bineinteles.sunt ectomorf7 mezo3 si endo 0.sunt asa de cand ma stiu acum ma antrenez dupa o pauza de vreo 4 luni m-am mai antrenat si in toamna si iarna trecutadar rezultate mari nu se vad aproape chiar delocasta cu toate ca am luat si suplimente .recomandati-niste supli cu adevarat bune.(ex:gain fast mega mass)sunt bune acum mi am pus in gand sa ma antrenez 4 zile pe saptamana in felul urmator:lunea piept 8serii la banca spate tot 8serii umeri 8 serii marti iceps triceps coapse toate cate 8serii .ma antrenez acasa si nu am decat o banca pentru impins de la piapt in rest nimic special gen scipeti sau altceva.Am o haltera pt biceps cu care fac si triceps insa mai sunt nemultumit de ceva exercitiul pt triceps cu hatera dupa ceafa care zice-se ca e fundamental pt dezv.tricepsului pune mai mult antebrat decat triceps.recomandayi-mi altceva va rog cel cu haltera din impins este mai bun Tre sa va mai spun ca nu fac decat un tip de exercitii din fiecare grupa musculara ca nu=mi permit uneltele.Si cu alimentatia e bine sa mananc de 5 ori pe zi si cam ce oare?4 zile de antren pe saptamana sunt bune?