PDA

View Full Version : help

Busca Cristian
07-10-2003, 18:23
va salut pe toti

Problema este urmatoarea a inceput faculta (poli din timisoara), si nu am chef de invatat, nu ma pot concentra.
Spuneti-mi ceva sa am motivatie vaaaaaaaaa roggggggg

ca de exemplu pt culturism iti inchipui ca greutatea pe care o folosesti este mult mai usoara, sau ochii iti atrag bara cand faci flexii etc.........

mersi

JohnnyBravo
07-10-2003, 19:31
numai ce a inceput scoala....distreaza-te si tu cum fac si ceilalti :)
tu nu vezi ce e in complex? cum sa inveti acum? :) Mergi la laboratoare, cursuri..de invatzat te poti apuca cu o luna inainte de sesiune...sau nah sa nu te invatz la prostii...citeste in fiecare zi ce ti se preda in ziua respectiva macar o data.

Dr.S.Damian
07-10-2003, 23:22
La ce facultate esti student?

Busca Cristian
09-10-2003, 16:32
sunt student la Politehnica la facultatea de Electrotehnica sectia ET.

Dr.S.Damian
09-10-2003, 20:47
Ma intrebam doar ce facultate se poate mandri cu studenti atat de constiinciosi incat se apuca de invatat la nici 2 saptamani de la inceperea anului universitar.

JohnnyBravo
10-10-2003, 12:47
Dumnezeu il trimite pe Sf. Petru sa vada ce fac studentzii in sesiune.
Se intoarce Sf. Petru si zice:
- Pai aia de la medicina invatza de rup,aia de la drept la fel...iar aia de la politehnica...aia petrec.
Nu trece mult timp si iar este trimis Sf Petru.
Se intoarce si tot asha: aia de la medicina invatzau de rupeau, erau terminatzi, aia de la drept la fel infiptzi in cartzi, la poli tot bairam.
Se mai intampla faza de vreo cateva ori, in cele din urma Dumnezeu iar zice:
- Sfinte Petru iavezi ce mai fac studentzi in sesiune!
Se intoarce Sf. Petru si da raportul:
- Pai, Doamne aia de la medicina se RUP cu invatzatul, aia de la drept la fel ... rup randurile....
- Si politehnica? intrebaDumnezeu
- Pai, politehnica se roaga...
- Bun!! Pe astia ii trecem...

Busca Cristian
10-10-2003, 14:32
:D :D :D :D