PDA

View Full Version : Celulita

Ales
03-09-2003, 19:55
Buna sunt Alex, am o problema. Fac sala de un 1 an si imi antrenez regulat picioarele, pot spune ca sunt imense pt varsta mea, 18 ani , fac de 2 ori picioare pe saptamana la sala, si totusi, am celulita la posterior, intrebarea mea, e , cum pot scapa de ea?
Ca sincer trag foarte tare la picioare de fiecare data, mai ales la posterior, nu beau , nu fumez, duc o viata foarte sanatoasa. Cum pot scapa de ea? Prin anumite creme sau cum?
Mersi

Dr.S.Damian
04-09-2003, 08:59
Esti baiat sau fata?
Sa nu te mire intrebarea mea, fiindca barbatii fac doar extrem de rar si doar in conditii patologice celulita. Chiar si depunerile adipoase sunt destul de putin probabile la barbati in acea regiune.
Esti mai gras? Daca da, atunci retine ca oricat ai lucra picioare sau fesieri, pana nu incepi un program de slabire (efort aerob si regim hipocaloric) nu vei scapa de surplus.

Ales
04-09-2003, 19:54
Da sunt baiat, ciudat pt ca barbatii nu au mai deloc. Si nu sunt gras, sunt destul de suplu, am 1.70, 69 kg, la talie am 79.
Nu merg deloc cremele...:cool:

Dr.S.Damian
04-09-2003, 22:58
Ma indoiesc foarte tare ca ar fi vorba de celulita.
Poti sa incerci o crema daca vrei neaparat (Avon, Elancy, Hofigal).

Ales
04-09-2003, 23:44
As mai astepta cateva luni, sa vad daca dispare... inainte faceam foarte mult jogging, dar cam pierzi din masa asa nu?
Daca nu merge, ma duc si eu ca femeile sa cumpar produse avon:cool:

Dr.S.Damian
05-09-2003, 12:37
Nu stiu ce sa iti spun. Celulita apare la barbatii cu probleme hormonale (in sensul feminizarii), ceea ce nu cred ca e cazul. Probabil ca e doar o impresie a ta. Daca te ingrijoreaza atat de tare, mergi la control medical. Cremele nu te ajuta foarte mult (nici pe tine, nici pe femeile care isi pun sperantele in acestea).