PDA

View Full Version : Junk food

Dr.S.Damian
07-10-2003, 23:26
Adica mancare proasta, hipercalorica si fara aport de nutrienti importanti.

Dr.S.Damian
07-10-2003, 23:27
Pe www.topfitness.ro gasiti un articol despre fast food si "calitatile" ei.

_G_
07-10-2003, 23:52
e, acu' vine si randu' meu (de fapt al ectomorfilor), pt ca orice as baga in mine tot nu ma ingras "substantial", cat despre mica grasime care se depune pe abdomen dupa o "cura"(de 2-3 sapt) cu junk food, o dau jos in cateva zile de antrenament
nu cred ca gresec cand zic ca au si ectomorfii avantajele lor....

Dr.S.Damian
08-10-2003, 23:18
Mancarea proasta e proasta indiferent ce tip somatic esti.

_G_
09-10-2003, 00:24
da, asa e, dar de ceva timp(1-2ani), aceasta junk food imi da senzatia de "satul", ceea ce pt mine e bine (daca nu mananc la o masa pana ma satur mi se face iar foame cam in 1-1.5 ore)

dr.dree
09-10-2003, 08:53
Apropo de fast food :am auzit ca mai multi cetateni americani supraponderali au intentat proces firmelor care produc asa ceva cerand despagubiri f.mari motivand ca din cauza lor au ajuns in aceasta stare. Mie mi se pare o aberatie colosala , ce au venit aia si le-au indesat pe gat hotdogii si hamburgerii :confused: , dar cine stie cu niste avocati buni poate au chiar sanse sa castige:D

VIOREL67
09-10-2003, 09:11
saptamana aviiatoare ma duc sa dau in judecata guvernul Ro. pt. ca sunt generatia ceausei si am secheele ,cand cineva imi spune asa..si mai cer despagubiri ca m-au obligat in copilarie sa port cravata rosie cu tricolor(ahhh..ce imi vine sa cant odele scolaresti:)) ) si de mic cand mi-a scazut nota la purtare si mi-a redus dreptul pe o saptamana sa o port am ramas timorat.....unde gasesc un avocat...pe banda sa ma reprezinte..

VIOREL67
09-10-2003, 09:19
acolo fratilor AU LEGII pt. toti/acolo GRESESTI-PLATESTI nu ca la Dalga unde fiecare plateste in functie de cum la nascat mamica lui...........pt. devalizare de banci ..te face ambasador sau consilier guv. ,pt. furtul ratei iti da carcera pe viata/Nici o masa fara peste!Traian Basescu..si flota ..../ noi mai bine ne judecam cu .......

_G_
09-10-2003, 22:45
tot nu le-a da dreptate americanilor (in general celor din tzarile dez.)
practic ei sunt niste porci punct
unii baga in ei, chiar daca stiu ca sunt grasi, nu se opresc, baga in ei mereu, sunt NESIMTITI (asta e cuvnatule cel mai potrivit)
chiar si la romaini se poate observa asta, cu cei care sunt grasi, si nu numai, cei care mananca fara a gandi (caz: perioadele sarbatorilor); unii asa sunt baga in ei in nestire, spun asta pt ca exista si un procent de oameni care atunci cand vad ca au ajuns la o limita se apuca de regim si (mai tarziu- din pacate) de sport

VIOREL67
09-10-2003, 23:02
ai perfecta dreptate...nesimtiti din tata in fiu...am fost acolo si am vazut cum sunt de nesimtiti si chitrosi..cand iesea duminica in parc ce crezi ca cumpara la familie?pertzel(un covrig ceva mai mare)il rupeau in 2-4 buc,in functie de cati fomisti erau si mai cereau si mustar..paine cu mustar....si cand vin aici se sparg in figuri de milionari si sunt saraci lipiti..rate la masina,rate la mobila..casa nici gand ca aia este cu chirie din tata in fiu..cand merg la Mac este sarbatoare nationala...:mad: ..las sa bage in ei sa plezneasca ....

_G_
09-10-2003, 23:45
deci exact faza cu covirgu' (plus o sticla de 0,5l de cola din care beau toti cate o guricica) mi-a povestit-o toti cunoscutii mei care au fost in strainatae (pt ca io n-am avut inca ocazia)
ciudata chestie....desi nu sunt adeptul expr. "o viatza ai", daorita si credintei mele (totusi sa nu deviez), daca am sau nu bani, si atunci cand se poate nu mai imi fac si eu 1-2 placeri, inseamana sa duc o viata numai in "neplaceri" (ma gandesc ca daca la "disctractia" din parc faceau asa, in real-life.......)

VIOREL67
10-10-2003, 10:10
daca mai despicam discutia despre obezii aia ,o cotim spre politica....dheee...pe mine ma scotea la scoala in recreatia mare si faceam gimnastica coreeana:D
nu mai vorbesc de armata ca ma scotea dimineatza la inviorare si afara era frig..in pat bine si dupa gimnastica ,la revenire realizam ce am respirat pe timpu noptii...oacccccchhhhhh
chiar ma avut discuti cu piloti americani de pe avione de transport trupe..si radeam de ei ca sunt grasi..ce tie cu lumea cinematografiei..unde toti sunt frumosi si bronzati...

Simo
10-10-2003, 16:09
da aici au dat in judecata MC Donalds pentru ca miancarea lor contine cel mai mare procent de grasime dupa care au introdus in meniul lor salate proaspete de legume si fructef oarte multi oameni aici maninca la restaurante fast food si iau medicamente pentru slabit:rolleyes: dar ma intreb cum reusesc ei sa ajunga la 200-300 pounds nu isi dau seama? Este asa depresiv cand intri intr-un restaurant si vezi cat pot sa manince si mai ocupa si 2 scaune in loc de unul efectiv iti piere pofta de mincare yac mi sa intamplat de multe ori:( ajung la concluzia ca oamneii aceia nu au constiinta :confused: