PDA

View Full Version : Important...suplimente Nutritive

Unregistered
27-03-2005, 21:48
Buna ziua Dl.Damian.

Va deranjez pentru o chestiune scurta...
Am comandat la REDIS o super-proteina 'UNIVERSAL GAIN FAST' la 0,9kg. Trebuie sa recunosc ca este un ansamblu uimitor si chiar cred ca este una dintre cele mai puternice proteine.
Produsul a sosit de la un coopartener REDIS din DEJ si am inteles si observat ca produsul soseste in tara din USA.

Intrebare: Sunteti absolut sigur ca nu contine absolut nimic daunator organismului ori unui organ si ca este la standarde acceptate de Ministerul Sanatatii?
Am cautat atent avizul MINISTERULUI SANATATII, insa nu l-am gasit... oare de ce?
Insa nu orice produs care e pe piata trebuie sa aibe avizul Ministerului Sanatatii?

Sigur nu dauneaza in nici un fel? Sau sa aibe reactii peste ani si ani?

In rest vreau sa mentionez ca este cu adevarat profesional si pot spune ca mi s-a parut cel mai bun dintre toate pe care le-am incercat.
Am luat inainte si alte produse mai scumpe insa nu au avut rezultatul acesta...

P.S: Ce exercitii m-ar ajuta pentru cresterea in inaltime(in picioare)?

Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs.

Best Regards

Dr.S.Damian
28-03-2005, 22:21
Aici sunt doua aspecte: in teorie, conform compozitiei, produsul nu are de ce sa iti faca rau. Produsul pe care l-ai cumparat tu de la Dej nu stiu de ce nu are inscris pe el avizul MS. Eu nu iti pot da garantii despre nici un produs, decat la nivel teoretic.