julyyus
31-03-2005, 15:51
Am 32 de ani,sunt barbat, 1,62m inaltime si 50 de kilograme.De foarte multi ani nu reusesc sa cresc in greutate,desi mananc foarte consistent si echilibrat:carne de pui si peste,cascaval,musli,fructe proaspete,fructe uscate,salate,ciocolata,multa paine,s.a.m.d.Acum 3 ani am inceput sa merg la sala, dar dupa cateva luni a trebuit sa renunt, deoarece nu reuseam sa mentin un ritm constant de antrenamente de cel putin 2 ori pe saptamana.In plus,nu reuseam sa cresc durata sau intensitayea antrenamentului,fiind de multe ori prea obosit dupa serviciu.In plus,atmosfera de acolo nici nu imi placea.In concluzie,in loc de rezultate,m-am ales cu o oboseala inutila.Ma gandeam ca as putea incerca sa lucrez acasa,cu greutati usoare-intre 5 si 10 kg,cu un aparat de ramat si tractiuni la bara,precum si genuflexiuni,timp de 30-45 de minute, de 3 ori pe saptamana.Intrebarea este:In acest mod,ajutat de o alimentatie corespunzatoare si suplimente nutritive, ce sansa am sa pun macar 5 kg?nu ma intereseaza performantele,vreau doar sa fiu mai legat,mai solid,prea am un aspect adolescentin.Multumesc.