PDA

View Full Version : vreau sa ma ingras

julyyus
31-03-2005, 15:51
Am 32 de ani,sunt barbat, 1,62m inaltime si 50 de kilograme.De foarte multi ani nu reusesc sa cresc in greutate,desi mananc foarte consistent si echilibrat:carne de pui si peste,cascaval,musli,fructe proaspete,fructe uscate,salate,ciocolata,multa paine,s.a.m.d.Acum 3 ani am inceput sa merg la sala, dar dupa cateva luni a trebuit sa renunt, deoarece nu reuseam sa mentin un ritm constant de antrenamente de cel putin 2 ori pe saptamana.In plus,nu reuseam sa cresc durata sau intensitayea antrenamentului,fiind de multe ori prea obosit dupa serviciu.In plus,atmosfera de acolo nici nu imi placea.In concluzie,in loc de rezultate,m-am ales cu o oboseala inutila.Ma gandeam ca as putea incerca sa lucrez acasa,cu greutati usoare-intre 5 si 10 kg,cu un aparat de ramat si tractiuni la bara,precum si genuflexiuni,timp de 30-45 de minute, de 3 ori pe saptamana.Intrebarea este:In acest mod,ajutat de o alimentatie corespunzatoare si suplimente nutritive, ce sansa am sa pun macar 5 kg?nu ma intereseaza performantele,vreau doar sa fiu mai legat,mai solid,prea am un aspect adolescentin.Multumesc.

Dr.S.Damian
01-04-2005, 11:00
Sanse sunt, dar pe langa alimentatia zilnica trebuie sa folosesti si suplimente nutritive.
Iti recomand un concentrat proteic, creatina, si un complex de vitamine si minerale.
Cu greutatile pe care le ai nu poti face minuni, dar cateva kilograme de masa musculara ai putea pune daca te antenezi intens.