View Full Version : intrebare
de unde sa iau eu amino 4300 ca nu gasesc in lista d produse la redi gasesc la universal si e o caruta de bani
Dr.S.Damian
09-10-2003, 23:23
Nu stiu ce as putea sa-ti raspund la asta...
da, asa e
amino 4300 de la universal sunt f scumpi, dar poti sa iei amino 4300 de la fabricile de caramizi de pe langa Buc, cred ca au si la depozite, daca nu incearca la obor la tarabe..., ai inteles smec(ta)?
:) :) :) :) :)
hai ca-s tari astia, ar trebui facut inca un forum cu cele mai tari faze :) :) :)
Dr.S.Damian
09-10-2003, 23:47
Pana acum, cel mai tare, dar care m-a enervat si cel mai rau a fost maryo246, un vechi client de-al meu... N-am pomenit asa ceva, eu ii spuneam ca nu pot sa il ajut si el imi mai trimitea cate un mesaj pe aceeasi tema.
Acum l-am eliminat si i-am banat si ip-ul fiindca a fost un magar si a jignit un alt user.
totusi bine c-am mai scapat de intrebarilea alea (de sutele de intrebari) de genul
"cum s-a i-au creatina/protienele?" (cu greselile de gramatica necesare)
de multe ori imi venea sa va zic sa le raspundeti
"ia-le pa gura!" :) :) :) sau ceva similar ("ca inravenos e mai periculos" ) s.a.
Dr.S.Damian
10-10-2003, 00:01
Daca omul e politicos si vad ca isi da un pic de interes in a scrie un mesaj mai lung in care imi da unele informatii despre el, atunci imi bat si eu capul, chiar daca in fond intrebarea este tot una banala sau la care nu pot sa dau un raspuns simplu (de genul, sunt asa si pe dincolo... ce sa fac sa cresc?). Dar cand vine cate unul care arunca o intrebare aiurea... Stai putin. Timpul meu e valoros.
VIOREL67
10-10-2003, 08:16
macar unii sa caute partial ceva raspunsurile la intrebarile lor.este un fenomen destul de stiut ,deoarece vedem zilnic ,in presa sau la televizor.chiar ieri la radio unde se tin de poante au sunat pe unul si astia s-au dat de la firma foarte cunoscuta "sonya"unde ii spunea ca ii face un cadou un televizor de 1000us cu citoplasma si nucleu avand ecranul platfusmatic..singura conditie sa il arunce pe cel vechi si ei sa filmeze pt. clipul publicitar..din 3 unul nu a comentat...saraca natie .......:mad:
JohnnyBravo
10-10-2003, 12:13
ramane totusi:
http://www.topculturism.ro/dr.redis/showthread.php?threadid=104#post330
:D e de pus in rama :D
VIOREL67
11-10-2003, 17:20
JB sati linistit ca vor urma si altele ...:D
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.