PDA

View Full Version : dige

dana
09-10-2003, 12:31
Buna ziua doctore! Am si eu o problemica ( ti-am mai scris acum vreun an jumate si-ti spuneam ca gasisem o proasta modalitate da a slabi adica vomitam.Tu mi-ai scris (mersi)).Am fost si la doctor si mi-a prescris metoclopramid(ca si tine) inainte de masa de 3 ori pe zi.Ma consultat si a zis ca sunt ok si ca sunt tanara(am 21 de ani) si ca materialul este bun. Acum insa problema este ca daca mananc putin mai mult imi vine inapoi fara sa vreau, cateodata imi vine inapoi chiar daca mananc putin, bineinteles ca eu ma abtin sa vomit dar este o senzatie destul de deranjanta si nu mai zic ca ma simt ca o rumegatoare:). Mi-am facut si analizele si sunt aproape ok, caci calciu este putin mai mic dar iau deja masuri. Acum eu as dori ceva care sa-mi ajute digestia sau stiu eu ce?? ca sa nu ma mai confrunt cu aceasa problema. (dar cu mentiunea sa nu ma ingrase caci m-am ingrasat un pic de cand nu mai vomit)

Dr.S.Damian
10-10-2003, 22:34
Cat timp ai urmat tratamentul cu Metoclopramid? Ce inseamna “putin mai mult”? Reactionezi asa la toate tipurile de alimente sau numai la unele?
Ideea e ca totul tine de vointa in asemenea situatii, fiindca tu nu ai o boala organica, pana la urma. Tu ai avea nevoie de ingrijrea unui psiholog, si mai putin de a unui medic.
Ai putea sa asociezi un complex enzimatic, gen Triferment, atunci cand mananci mai mult.

VIOREL67
11-10-2003, 09:33
serveste gustari mici si multe din 2-3ore..si impusti mai multi iepurii...7-8mese zilnice /continut mic de calo. si vei reusi/am patit-o si cunosc..nasol rau/