PDA

View Full Version : tot fund

simonique
04-09-2003, 10:01
am facut si aceste exercitii dar tot nu se vede nimic. de fapt ceva s-ar vedea fata de perioada cind nu mergeam la sala, dar nu asa cum vreau eu. e nevoie cumva si de o "mostenire genetica" pt un astfel de fund sau poate 2 ani nu sunt suficienti si ar trebui sa mai astept?

Dr.S.Damian
04-09-2003, 10:51
In tot ceea ce ne caracterizeaza ca oameni isi spune cuvantul mostenirea genetica sau potentialul genetic si peste toate acel "dat" (de la Dumnezeu ?) pe care nu prea avem cum sa-l schimbam.
Probabil ca la asta se reduce si problema cu posteriorul tau.
Totusi, nu trebuie sa iti pierzi speranta.
Uite ce iti propun: hai sa facem o analiza mai aprofundata a situatiei. Pentru asta este nevoie sa imi dai cat mai multe date despre tine. Poate spargi tu gheata si iti faci o prezentare (chiar cu poze) la "Fise personale". Ai cuvantul meu de onoare ca nu voi accepta nici un comentariu la misto din partea cuiva (de fapt cine face asa ceva unei persoane care vine aici cu o problema serioasa va fi sters imediat). De fapt, sunt convins ca departe de a primi observatii la misto, cei care vin pe aici te vor ajuta cu pareri.
Deci, spune-ne exact ce fel de antrenament ai facut in acesti ani, cum ai evoluat, ce dimensiuni ai, ce mananci etc. Daca vrei. :)