PDA

View Full Version : celulita

camy
12-10-2003, 23:24
salut.am o mare problema.am foarte multa celulita,cu toate ca sunt tanara.binentels, am avut o mare contributie:timp de ani de zile, eu consumam in fiecare zi cartofi prajiti,dulciuri,cola...din pacate mie nu-mi plac legumele si fructele.cu toate astea vreau sa ma scap de celulita care se vede cu ochiul liber cand stau in picioare( se vede foarte rau pe picioare si pe fund).ce sfat imi dati?eu mai merg si la sala din cand in cand dar rezultatele se vad foarte greu.as vrea o dieta si un antrenament.

Dr.S.Damian
13-10-2003, 23:15
Desi sunt importante, nici regimul alimentar si nici sportul nu vor rezolva complet problema celulitei. Nu mi-ai spus ce greutate si inaltime ai. Daca nu ai nevoie de un regim de slabire, atunci pot sa iti spun ca trebuie mananci cat mai natural cu putinta, ferindu-te de alimente sintetice, grase, dulciuri concentrate. Sport: exercitii cu greutati si efort aerob (alergare, bicleta, inot).
Celulita nu este pur si simplu o depunere de grasime, ci o alterare a acestui strat de grasime, de aceea simpla slabire nu rezolva problema. Exista femei foarte slabe cu celulita.
Ai nevoie de masaj profund, eventual o crema anticelulitica.

Citeste articolele de pe www.topfitness.ro