PDA

View Full Version : oboseala, ameteli

laviniu
30-05-2005, 15:25
Cateodata, dupa o serie de 8 ridicari la piept cu haltera simt o oboseala brusca cu ameteli si senzatie de sufocare, uneori chiar si mici palpitatii. Acelasi lucru se intampla si la genoflexiuni. Mi-am facut un control cardiologic amanuntit si totul e Ok. Va rog sa-mi explicati cauza cea mai probabil a acestor stari, pentru ca, sincer, deja incep sa intru in panica.

Dr.S.Damian
30-05-2005, 20:21
Probabil ca nu respiri cum trebuie in timpul exercitiului (iti tii respiratia prea mult) ceea ce adaugat la cresterea presiunii intratoracice duce la o crestere a presiunii intracraniene care se manifesta asa cum descri tu.
Te sfatuiesc sa inveti sa respiri corect si sa folosesti exact atata greutate cat trebuie.

mariand
19-02-2007, 11:05
Cateodata, dupa o serie de 8 ridicari la piept cu haltera simt o oboseala brusca cu ameteli si senzatie de sufocare, uneori chiar si mici palpitatii. Acelasi lucru se intampla si la genoflexiuni. Mi-am facut un control cardiologic amanuntit si totul e Ok. Va rog sa-mi explicati cauza cea mai probabil a acestor stari, pentru ca, sincer, deja incep sa intru in panica.

buna ziua,
am cautat pe forum probleme asemanatoare cu a mea si cred ca cea de mai sus se apropie cel mai mult...

de o saptamana, exclusiv in timp ce fac flotari si numai dupa 25-30 de repetari am inceput sa resimt o presiune in zona cefei, precum si o senzatie de ameteala... si cred ca si vederea devine putin tulbure...

nu am ajuns inca la un control, din lipsa de timp, dar si pentru faptul ca nu am alte probleme in timpul altor exercitii (genoflexiuni, alergare, abdomene etc), idiferent de intensitatea sau durata lor.

ce opinie aveti?

multumesc, cu stima,
marian

ciupanezu
25-02-2007, 16:34
exact astea le am si eu....am facut analizele si totul ok!

Dr.S.Damian
28-02-2007, 12:21
Posibil sa fie doar o chestiune de pozitie...