BUNA ZIUA,
DOMNULE DOCTOR AS VREA SAMI SPUNETI MAI MULTE DESPRE REVALID ,AJUTA LA REGENERAREA PARULUI ,CE CONTINE ACEST
MEDICAMENT ?
ESTE PE BAZA DE PLANTE?
Dr.S.Damian
13-10-2003, 21:36
Compozitia: Methioninum 100 mg, Cystinum 50 mg, Thiaminum 1,5 mg, Pyridoxinum 10 mg, Ferrum 2 mg, Zincum 2 mg, Cuprum 0,5 mg, Calcii pantothenas 50 mg, Acidum paraaminobenzoicum 20 mg, Extract de mei 50 mg, Extract din germeni de grâu 50 mg, Drojdie de bere uscată 50 mg.
Particularități farmacologice: Vitaminele, aminoacizii, proteinele, mineralele și oligoelementele preparatului sunt indispensabile pentru creșterea și vitalitatea părului și unghiilor. Metionina și cisteina sunt constituenți esențiali ai keratinei, component structural al părului și unghiilor. Cuprul și fierul joacă un rol important în prevenirea căderii părului. Datorită compoziției sale produsul acoperă necesarul fiziologic și compensează carențele nutritive ale părului și unghiilor, stopează căderea părului, stimulându-i în același timp creșterea, redă vitalitate și frumusețe părului fragil sau tern, combate mătreața, pruritul și seboreea.
Indicații:Căderea părului de diversă etiologie, alopecia diseminată, alopecia androgenică, alopecia seboreică sau provocată de unele boli sau medicamente, alopecia gravidelor; căderea părului de etiolgie necunoscută; deteriorarea structurii părului (păr despicat, fragil, tern); tulburările de creștere a unghiilor, unghiile fragile, friabile sau cu aspect neatrăgător.
Utilizare: Doza inițială - câte 2 capsule de 3 ori pe zi timp de o lună. Doza de întreținere câte 1 capsulă de 3 ori pe zi. Pentru obținerea efectului dorit se recomandă o cura de 3 luni.
Scuze, pentru fonturi, dar l-am copiat de pe alt site si n-am timp sa stau sa corectez.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.