PDA

View Full Version : Helppppppppppp

foxxx
07-06-2005, 23:50
Sunt un tip ectomorf,am 1,78 / 21 ani /61 kg / 32 la brat / 48 coapse / perimetru toracic 100 / ...ase
Si trebuie sa iau 7-8 kg in doua saptamani
In fiecare luna mi-am propus sa cumpar sa imi ajunga o luna,creatina monohidrat la 500 g si un produs de 5 kg(fara reklama) care la 30 g contine 18 g carbohidrati,10 g proteine,6 g sugars...si altele )
Ideea mea de antrenament e asa:
4 zile antrenament, una pauza, si a 5 zi repet prima zi
Urmatoarea saptamana la fel....numai ca schimb grupa din prima zi cu cea din a doua
Luni-piept biceps
Marti- umeri trapez
Miercuri - coapse-gambe
Joi - spate triceps
Vineri - pauza
Sambata - repet prima zi
Dati-mi niste sfaturi plsss
Si eu numai inteleg nimik,in revista citesti ceva,instructorii pe la sali spun ceva,altii altceva,nus pe cine sa mai cred, timpul trece si eu nu fac nimik.
Pana la urma cum e ,instructorul imi spune sa pun accent pe repetari putine si greutati mare, sa fortez....pnt masa musculara, aici la dumneavoastra la antrenamente pnt masa spuneti repetari multe pana la 12 si sa antrenam de 2 ori pe saptamana o grupa musculara.
Deci va rog dati-mi un antrenament pnt masa musculara,crestere in greutate repede (tot aia e :)) in baza celo scrise mai sus
Va multumesc anticipat.

Dr.S.Damian
08-06-2005, 10:27
Singura cale prin care poti sa iei 7-8 kg in 2 saptamani este sa iti pui niste discuri in chiloti :D

Ti-ai propus un obiectiv absolut nerealist si fara nici o sansa de reusita. Observ ca esti ectomorf, deci chiar daca te-ai antrena foarte corect, ai manca la fel ca un culturist profesionist si te-ai suplimenta pe masura, probabil ca mai mult de 0,5 kg de masa musculara nu ai lua in aceasta perioada (asta ar fi varianta optimista, fiindca oricum procesul de hipertrofie nu incepe imediat cum te duci la sala, ci abia dupa cateva saptamani).
Asadar, eu zic sa citesti de pe www.topculturism.ro articolele dedicate inceptatorilor si sa aplici ce scrie acolo.
Pentru tine, numarul optim de repetari este 10-12 pe serie.

foxxx
08-06-2005, 14:54
Scuze am gresit....am vrut sa zic 2 luni de zile 7-8 kg
:)))))
Si ma interesa cum sa fac sa iau in greutate