View Full Version : Oare?
Dr.S.Damian
14-10-2003, 10:30
Mi-a trimis cineva pe mail pozele acestea. Nu am mai vazut asa ceva pana acum si nu pot sa ma decid daca sunt sau nu reale. Prea masive pentru niste femei, oricat de culturiste ar fi ele. Ce ziceti?
Dr.S.Damian
2
Dr.S.Damian
3
Dr.S.Damian
4
Dr.S.Damian
5
Dr.S.Damian
14-10-2003, 10:31
6
Dr.S.Damian
7
Dr.S.Damian
8
ugggg......sincer imi provoaca un fel de scarba....nu pot sa ma uit la asa ceva....
pt femei fitnessul e de ajuns, eu unu as interzice culturismul feminin (culturismul, nu antrenarea cu greutati)
JohnnyBravo
14-10-2003, 11:47
n o w a y
par a fi trucate dar daca ma gandesc la cele de la olympia.....Astea sunt masive deci ar putea sa se defineasca sa intre in forma celor de la olympia...
Dr.S.Damian
14-10-2003, 12:08
Nu stiu... Cel putin cea din poza 4 mi se pare prea de tot. Cati barbati, chiar culturisti se pot lauda cu asemenea antebrate si deltoizi?
VIOREL67
14-10-2003, 13:20
Doamne daca ma prinde una ca asta intre picioarele ei(accidental bineanteles:D )cred ca reusesc sa slabesc.....
JohnnyBravo
14-10-2003, 13:30
poate gasesti poze cu vicky gates (http://images.google.com/images?hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=vicky+gates&sa=N&tab=wi) in perioada de masa...
dar nah daca exista un greg valentino (http://www.geocities.com/gregvalentinofanclub/) poate exista si specimene in varianta feminina :)
Da, cred ca sunt trucate!
VIOREL67
14-10-2003, 22:35
poate da ,poate nu..aia cu parul pe spate m-am belit si am marit-o ..nu vad cusurul..dar ce pot spune eu ..sunt expertii care se pot pronunta..oricum sunt sexi..si m-as da in barci cu ele:D
am glumit..hoooooo..nu injurati!
VIOREL67
14-10-2003, 22:37
mancaiasi tricepsul......offffff...
JohnnyBravo
15-10-2003, 11:37
la gratar? :) cu mujdei si cartofi prajiti p a p a
canibalu
15-10-2003, 20:34
salz.. pai parerea mea ca nu sunt femei.. sunt ursi.. :) hehe
am vazut si eu pe un site care nu mai stiu cum se cheama... barbati culturisti isi faceau operati si deveneau femei si corpu ..tot ala era numa ..numa avea in plus sani par lung! si pasarica lol :)
mda.. si dak sunt adevarate pozele ..pt mine ale nus femei .. la 100 kg heheh
live 4 speeDm o t o r
canibalu
15-10-2003, 20:36
si inca ceva ..dak va uitati bine la primele poze ..atent la fata.. seamana a barbati! :)
canibalu
15-10-2003, 20:39
ma scuzati dar ma scapat! f l o a r
Dr.S.Damian
15-10-2003, 20:41
Sa nu exageram :D :D
Pasaricile sunt niste animale foarte frumoase :D
shemale?:)
mie poza 4 mi se pare trucata ,deltoizi parca is umflati cu pompa:)
linga una deaia te simti tu femeie!
imaginativa cu un exemplar dinacela de mina pe strada!:D :D
ce ar zice lumea ...saracul ....ii fiul ei?!
woaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao!:eek: ori sunt ele preeeea mari, ori eu trebuie sa ma puc mai serios de tras la fiare......damn!!!!!!!!! daca sunt adevarate pozele, pai fetele astea(sau ce-or fi) au cam 120kg de muschi.....mammaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!uite de ce s-a stricat imaginea fitnessului...din cauza unor femei-androgin uriase!!!
canibalu
29-11-2005, 15:25
may ioanna .. aia sunt barbati.. travestiti:D:)) de unde sa ajunga.. o femeie la 120 kg?:D:))) am vaz la tv.. femei ce faceau fitness.. aveau.. niste brate mai mari ca ale mele unele:)) am ramas.. muT! pai sa te apuci de tras de fiare! si sa ajuungi cat 1a din .. frumusetile alea..si sa pui si aici o poza sa o vedem , ok?:D
Devoratorul
29-11-2005, 16:38
sunt trucate toate..eu ma mir totusi cum de ati pus botu??!!tipul e un amator.:cool: :D
Devoratorul
29-11-2005, 16:40
22
femei ce faceau fitness..-canibalule, femeile care fac fitness natural nu au cum sa ajunga asa pt ca masa musculara nu se dzvolta asa de tare daca te dai doar pe suplimente naturale. alea sunt dopate sau fotografiile trucate. fitnesistele naturale arata bestial, sunt tonifiate si super sexi...nu veni si tu cu faza ca femeile care fac fitness sunt mari ca ma supar. ma vezi in poza? stii cu cat fac flexii pt bicepsi?24kg. ti se pare ca am brate uriase???
Devoratorul
29-11-2005, 16:41
3...asa ca statzi linistitzi....inca suntetzi mari....:D
mda...eu, una nu ma pricep si recunosc, cand nu te pricepi, pui usor botu....acu daca ma uit mai bine, da, e un amator
din cate stiu eu femeia trebuie sa fie dulce,senzuala,rafinata,ca atingerea unei ploi delicate de vara:p .astea arata a grindina mare cat ou' de pobumbel.deja corpul uman capata o alta conotatie in aceste situatii.:mad:
trucate,netrucate...eu consider ca nu trebuie promovate astfel de specimene:rolleyes:
da, asa e, insa repet, imaginea fitnessului e distorsionata din cauza unora ca astia care trucheaza si fac fetele sa se sperie de greutati. cand o incepatoare vede astfel de poze, fuge de la sala ca arsa cu tigara......
poate o habarnaista fuge cand vede asa ceva,dar una cu caracter isi vede scopul ei,si ignora astfel de imagini:)
totusi, fetele astea nu puteau ajunge asa. e aproape imposibil pt o femeie,poate doar daca se dopau...nu stiu, serban stie....oricum, ma intreb ce viata sociala mai au culturistele?
canibalu
29-11-2005, 18:26
hehehe :D dragele mele eu glumeam:D ma gandeam ca pozele sunt trucate..ca aja ..femei.. nu are cum sa existe. pai sper ca nu v;ati suparat.! mai ioanna pai stiu cum arata o fata care face fitness..si arata f bine.. definita ma refer EU 1 as vrea sa am o gagica aja .. la 190m si 110 kg:)) eu pe langa ea m;as simti mic.. cand as iesi cu ea.. pe la o disco.. sa nu fie frica de nimeni:)))ar fi tare nah o zi faina sa aveti .. frumoase fetele alea f l o a r
multumim, multumim!!!nu-i asa, Dallyla?:D
mai, mie prima mi se pare ca seamana cu anna nicole smith la fata!
mie nu imi place sa ma uit,imi poluez ochii:D ,alea nu arata a femei,dar ca si barbat sa iesi cu una din asta,cred ca ar fi penibil:p
Devoratorul
29-11-2005, 18:52
depinde cat de mare e barbatul:p
un barbat normal,nu un culturist ca si ea.Tu cum te-ai simti?Sincer:)
canibalu
29-11-2005, 19:41
:p aa apropos de asta.. acu ceva timp cand mai mergeam pe la sala.. sa ma fac mare:)) dar m;am acu nu mai trag de fiare.. aveam o prietena pe la 45 de ani care.. face culturism.. si la varsta ei era mare... adik impingea piept cu 80kg si aja mai departe.. era o "bestie" intre femei:Dea mi;a zis mie..ca ei nu ii frica sa umble singura pe strada.. ca a batut odata 2 barbati ca so luat de ea:D:))) cu aja femeie sa tot umblii:)) atunci .. de fapt sigur..dak umbli cu aja femeie .. FEMEIA esti tu:)) barbatu!
Devoratorul
29-11-2005, 21:47
Originally posted by Dallyla
un barbat normal,nu un culturist ca si ea.Tu cum te-ai simti?Sincer:)
prost pusa intrebarea......sunt minor:D :p
radu_bivol
01-12-2005, 20:12
macar ca ele sa fiu:eek:
macar ca ele sa fii? :))))) lasa, tata, pozele cu alea mari-s trucate...
uite aici femei! astea is fitnesiste, nu batoze de alea, culturiste....
Kyokushin
01-12-2005, 21:20
uite la ele (:))
bai, imi strici postul cu negresele alea grase!!! se vede de la o posta ca-s trucate, dar oricum, negresele daca fac fitness arata bestial pt ca au un genetic care le permite cresterea in masa musculara si fibrarea.....nu ca noi, albele ca laptele
uite aici negresa care face sport
Eu nu cred ca sunt trucate. Mai demult am primit un link de la un prieten, si pe site-ul acela, erau numai poze ca cele postate pe prima pagina, dar din pacate nu mai stiu numelesite-ului.
Sunt trucate. in primul rand pt ca femei atat de mare nu exista, oricat de dopate ar fi ele, femeile nu pot pur si simplu sa ajunga asa mari si in al doilea rand exista greseli in imagine...se pot observa cu ochiul liber...
Satanique
22-12-2005, 23:12
pozele sunt trucate, am o veche pasiune, grafica pe calculator si se vad greseli multe, oricum o femeie nu poate arata asa, nici in cel mai urat vis sau in cel mai prost film
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.