PDA

View Full Version : o problema

Unregistered
14-10-2003, 13:51
Ma numesc Mihai si am 23 de ani.
Pe la 17 ani m-am apucat de culturism. Pe la 18-19 ani am luat steroizi (naposim, metiltestosteron, decanofort, pregnyl). De atunci parul de pe fata nu a mai crescut uniform (in special la barba - in partea dreapta am mai putin).
Ce tratament as putea sa fac sa echilibreaz situatia.
Va multumesc.

(email: kaamoka@yahoo.com)

Dr.S.Damian
14-10-2003, 20:19
Desi intre hormonii sterozi sexuali ai organismului si dezvoltarea pilozitatii corporale exista o legatura stransa, in cazul tau nu cred ca se poate da vina pe consumul de sterozii. Prespunanad ca ti-ai fi inhibat secretia de hormoni endogeni, parul nu ar mai fi crescut pe toata fatza, nu doar intr-o singura parte si ai fi avut si alte manifestari. Probabil ca asa este conformatia ta. Sa inteleg ca inainte crestea normal in ambele parti si acum nu?
Ce sa faci: sa nu mai iei steroizi si eventual sa mergi la un endocriolog daca mai ai si alte probleme pe care ai putea sa le legi de consumul de stero.

_G_
14-10-2003, 22:52
da, dl. d., are drptate, nu cred ca ai ceva probleme pt ca nu ti-a crescut parul/barba de pr fatza egal. nici o nu o am egal rapsndita (in dreapta am mai mult, dar in staga este urcata mai sus pe obraz, oricum difernte care nu se vad decat daca le cautzi) mai steapta si tu cativa ani sa devii "barbat".