View Full Version : Lou Ferrigno in "Hercule"
Dr.S.Damian
04-09-2003, 13:53
Ati vazut miercuri pe Antena1 filmul "Hercule", in care rolul principal e jucat de Lou Ferrigno?
Filmul e din 1983, destul de slab ca realizare (efecte speciale primitive etc.), insa mi-a facut placere sa revad unul dintre cei mai mari culturisti ai lumii.
Am gasit un site (http://members.tripod.com/~bugaev/) despre acest film, unde gasiti si poze cu Ferrigno.
O informatie amuzanta de pe acest site:
In 1996 Smithee Awards, Lou and "Hercules" received the "Alas, Poor Yorick" Award, the Stupidest-Looking Monster Award, the Worst Special Effect Award and the Worst Acting Award.
:D :D
VIOREL67
04-09-2003, 15:07
masivitatea isi spune cuvantul!
Am vazut si eu Hercule la Antena 1, si nu mi s-a parut asa de slab, prima data am zis ca e facut in anii 70, datorita, efectelor, cum a zis si domnul doctor, primitive... Am pus chiar o poza din film, cu Lou Ferrigno...As vrea sa vad si Hercules in New York, poate e mai bun.:cool:
VIOREL67
04-09-2003, 21:10
slab si ala mai ales ca Arnold nu scoate 3 cuvinte in tot filmul.numai sa privesti armonia corpului si atat.
Stiu ca atuncea Arnold nu prea stia el engleza, nu era vocea lui... De Hulk , cu Lou Ferrigno ce zici? Merita vazut...;)
VIOREL67
05-09-2003, 00:55
nu ma omor cu filme in care joaca culturistii consacrati sau nu..sunt jalnici in ce priveste prestatia ca,actori.Nu este vorba de t.1.2.3 si catzi terminatori vor fi...ma refer in general..una este sa vad un generic bogat cu monstrii consacrati ai filmului si alta tiripici care habar nu au sa mai schimbe mimica fetzei.
este parerea mea..mai bine vad un cd cu antrenamentele lor si ma desunflu si la propriu si la figurat
Pumping Iron de Arnold, si alti mari culturisti, cica e foarte misto... acolo da munca, intr-adevar, sunt putine filme bune cu culturisti, binenteles cele mai faine sunt cu Arnold, cel mai bun film al lui ramanand T2...
Mie mi-a placut si T3, desi cred ca T2 ramane cel mai bine realizat.
In T3 sunt prea multe efecte speciale si subiectul e cam subtzire.
Am vazut si filmul de care zice domnul doctor si mi s-a parut ingrozitor de slab. Daca nu erau muschii lui Ferrigno, nu mi-as fi pierdut timpul cu el.
mai, sa nu amestecam filmele artistice gen t2,t3 cu cele cu iz documentar(pumping iron, total rebuild). oricum cel mai bun film "de antrenament" tot "blood and guts" al lui Yates ramane..parerea mea.
Nu am vazut documentarul lui Yates, deci nu pot sa compar...
T3 , e foarte misto de vazut la cinematograf, nu pe computer, intr-adevar, fata de T2 e cam slab...
Aurolacul
06-09-2003, 13:12
NU am vazut Hercules cu Lou Ferrigo, dar poate il dowlodez de pe INternet, sau chiar Hercules in New York cu Arnold, nu ca ar fii filme bune, doar de curiozitate.
VIOREL67
06-09-2003, 21:39
slack perfect real ce spui!
am cd cu Yates si este beton ..simplu si la obiect dar cu tenta de realitate.Antrenamentul real si dur prin care sa propulsat..bun rau.Comparativ cu documentarul lui Nasser este de 10 ori mai bun.
Oricum cand vezi asa ceva ,devi dezamagit de tine comparand oglinda..nasolie..dar motivatie reala:(
Chiar as fi interesat sa il copii, sau mai bine sa il imprumut...
Binenteles ca esti dezamagit cand te uiti in oglinda, dar poate exista a God of muscles la care poti sa te rogi pt bicepsi de 50...
:cool:
VIOREL67
07-09-2003, 09:31
sunt destule anunturi cu vanzari de cd cu si despre culturism ..chiar si in revista culturism am vazut .Se merita
eu am vazut hercule la NY cam naspa ce ii drept dar merita vazut numai pt arnold ,asa ceva nu vezi toata ziua....
imens ce sa mai zic si cred ca era ft tinar 20-(20 si ceva)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.