View Full Version : ... un sfat si o mina de ajutor ... HELP !!!
DEAD_ANGEL
06-07-2005, 14:09
:confused:
Va rog respectuos ... puteti sa ma ajutati in a gasi [pe siteuri sau altundeva !] un Program de Nutritie ? ... as fi interesat ca acesta sa poata fi asistat de CALCULATOR !!!
Stimasi respect maxim
Dr.S.Damian
13-07-2005, 11:20
Cam greu sa gasesti softuri full version gratis. Eventual poti sa cauti pe dc++, dar sansele sunt mici.
Daca vrei sa cumperi, atunci gasesti simplu pe google, cautand dupa "nutrition software".
levincze
18-12-2007, 00:15
am 18 ani si vreau sam iau NAPOSIM si nu stiu ce efecte negative are cine poate sami ajuta?:)
Cristian Neagu
18-12-2007, 05:58
O sa iti afecteze cresterea, ficatul si potenta.
maxxebox
18-12-2007, 12:47
am 18 ani si vreau sam iau NAPOSIM si nu stiu ce efecte negative are cine poate sami ajuta?:)
Mda, esti destul de inteligent oare? Vad ca stii sa utilizezi un computer...
Hai sa luam in ordine efectele negative sa vezi tu ce merita din ele:
1. Ihibitia producerii hormonilor proprii este poate cea mai cunoscuta.Atunci cand un hormon este introdus in corp, organismul va trimite un mesaj sa se inceteze productia proprie pentru ca incearca sa isi pastreze un anumit echilibru numit hemostaza.Pentru a face acest lucru, creierul trimte un mesaj testiculelor, de exemplu, sa nu mai produca testosteron atunci cand acesta este in cantitati ridicate in organism.Din pacate asta se intampla in cazul oricarui hormon introdus in organism.
2. O alta caracteristica negativa a steroizilor este ca sunt hepatotoxici, adica au un efect nociv asupra ficatului.
3. Ginecomastia, adica dezvoltarea sanilor la barbati, este un alt efect secundar care poate aparea.Acest lucru se datoareaza faptului ca in organism se afla o cantitatea prea mare de estrogeni, datorita unui proces numit aromatizare, atunci cand un androgen ca testosteronul se transforma in estrogeni. De obocei efectele incep sa se faca simtite dupa cateva zile, si se manifesta prin mancarimi ale sfarcurilor si apoi durere.
4. Steroizii pot provoca calvitie, adica caderea excesiva a parului, mai ales la cei predispusi genetic.Acest lucru se datoareaza faptului ca o parte a steroizilor se transforma in DTH, care actioneaza asupra scalpului.
5. Afectiuni ale rinichilor.Rinichii sunt cei care filtreaza totul in organism.Asa ca atunci cand o substanta straina este introdusa ei muncesc mai mult.La fel este si in cazul steroizilor.Multe persoane au observat o urina de culoare foarte inchisa in timpul ciclurilor de steroizi, ceea ce arata ca rinichii sunt solicitati mai mult decat de obicei.
6. Folosirea steroizilor poate duce la oprirea cresterii in inaltime la persoanlene care sunt in dezvoltare.Dar numai anumiti steroizi.Acest lucru se datoreaza inchiderii cartilagiilor.Acest proces este ireversibil.
7. Sterilitatea este un efect secundar temporar al steroizilor anabolizanti.De fapt sunt asa de eficienti incat sunt acceptati ca o posibilitate pentru contraceptia masculina.
Asa ca citeste ce scrie mai sus si gandeste-te daca merita sa risti ce scrie acolo pentru a avea cu ce sa impresionezi prietenii si fetele. Trebuie sa intelegi ca scopul in sine nu este marirea muschilor cu orice pret (santatea). Acest sport s-a dezvoltat in Grecia antica unde luptatorii si atletii au inteles ce beneficii aduce antrenamentul cu greutati (proportii frumoase, sanatate si forta) si nu intamplator filosofii greci (care erau si buni sportivi apropo) au spus ca trebuie sa ai "o minte sanatoasa intr-un corp sanatos".
Asadar, gandeste-te mai bine care este motivatia ta inainte sa incepi un lucru caci altfel risti sa il faci prost de la bun inceput si nu vei avea decat efecte adverse celor scontate de tine. c i o c a
Cristian Neagu
18-12-2007, 12:59
Foarte bun raspuns!
levincze
24-12-2007, 20:13
am si yo o intrebare am luat naposim de 5 mg si vreau sa intreb daca pot sa mor daca iau prea multe pe o zi?si cat ar trebuii sa iau pe o zi? si am 18 ani varog frumos sami ajute cineva:)
MIHAYTZA
24-12-2007, 21:59
de ce sa iei naposim cand poti sa iei suplimente nutritive. sunt atatea firme cu o gama larga de produse, pentru buzunarul fiecaruia. pot sa spun k daca iei naposim oricum trebuie mai multe ca sa cresti. de la mai multe pe zi nu mori dar nici bine nu iti e..... Mai bine lasa naposimul k ce se umfla repede tot asa de repede scade. Sa mai discutat problema asta de multe ori....
hieronymus
27-12-2007, 14:46
Ba poti si sa mori prin stop cardiac de la prea multi anabolizanti, au mai fost cazuri.
Cristian Neagu
27-12-2007, 15:12
Kiar de fotbalisti celebri si nu numai...
adyfitness
01-01-2008, 17:34
:confused:
Va rog respectuos ... puteti sa ma ajutati in a gasi [pe siteuri sau altundeva !] un Program de Nutritie ? ... as fi interesat ca acesta sa poata fi asistat de CALCULATOR !!!
Stimasi respect maxim
cu cea mai mare placere.o sa va dau eu sugestii cu privire la nutritie si antrenament adyfittness@gmail.comk i s s
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.