_G_
16-10-2003, 23:01
domnule doctor, tocmai am facut azi o ecografie, si daca outeti va rog sa imi explicati ceva, pt ca am cam tras o sperietura (va spun de ce), plus ca trebuie sa ma duc cu acest rezultat ca sa mi-l citeasca la alt doctor deabia peste vreo 2 spat (atat de greu se misca lucrurile in romania)
sa nu o mai lungesc va scriu rezultatele (adica acolo unde era scris, pt ca nu era peste tot completat)
Ficat: lob stang caudat - 6 cm; lob drept 12 cm
structura:aspect general omogen
vena porta 8mm, calea biliara principala 3mm
Colecist... Forma: fara cliculi
Alte imagini: nu prezinta
Pancreas ...corp 11mm; alte img. NU
Splina: 9cm; struct. normala
rinichi drept:8,5cm stang 9,5cm
vez. urinara struct/perete normal
prostata omogena
v-am mai spus (poate va ma amintiti) ca aveam niste dureri de spate/hernie (ma durea cand in spatele rinichiului cand in zona dinapoia testiculelor)
spuneam ca m-am "speriat" nitel pt ca am vazut ca rinichiul drept e cu 1 cm mai mare decat primul, dar pe urma m-am gandit ca nu au cum sa fie asemanatori 100%
1 cm diferenta este normal?
ficatul il am in limite normale? (ca marime)
daca va ajuta am ~174, cam 64 kg, 68 cm diam. la abdomen. (neincordat)
acum s-ar putea sa radeti, dar cred ca dl doc care mi-a facut eco. a glumit, mi-a spus ca am 3 sani :) (vb serios) exista asa ceva? sau o fi ras putin de mine ca m-a vazut mai nu-stiu-cum?
nu are leg cu ce v-am scris mai sus (nu vream sa pun un thread nou) dar hernia se poate vindeca fara operatie? (daca nu e in faza de opertie, pt ca am discutut cu cineva care mi-a spus ca se poate vindeca fara operatie)
sa nu o mai lungesc va scriu rezultatele (adica acolo unde era scris, pt ca nu era peste tot completat)
Ficat: lob stang caudat - 6 cm; lob drept 12 cm
structura:aspect general omogen
vena porta 8mm, calea biliara principala 3mm
Colecist... Forma: fara cliculi
Alte imagini: nu prezinta
Pancreas ...corp 11mm; alte img. NU
Splina: 9cm; struct. normala
rinichi drept:8,5cm stang 9,5cm
vez. urinara struct/perete normal
prostata omogena
v-am mai spus (poate va ma amintiti) ca aveam niste dureri de spate/hernie (ma durea cand in spatele rinichiului cand in zona dinapoia testiculelor)
spuneam ca m-am "speriat" nitel pt ca am vazut ca rinichiul drept e cu 1 cm mai mare decat primul, dar pe urma m-am gandit ca nu au cum sa fie asemanatori 100%
1 cm diferenta este normal?
ficatul il am in limite normale? (ca marime)
daca va ajuta am ~174, cam 64 kg, 68 cm diam. la abdomen. (neincordat)
acum s-ar putea sa radeti, dar cred ca dl doc care mi-a facut eco. a glumit, mi-a spus ca am 3 sani :) (vb serios) exista asa ceva? sau o fi ras putin de mine ca m-a vazut mai nu-stiu-cum?
nu are leg cu ce v-am scris mai sus (nu vream sa pun un thread nou) dar hernia se poate vindeca fara operatie? (daca nu e in faza de opertie, pt ca am discutut cu cineva care mi-a spus ca se poate vindeca fara operatie)