PDA

View Full Version : imi cad sprancenele

mar33
16-07-2005, 14:10
am 24 ani,am inceput sa merg la sala,am luat proteine milk&egg o cutie,si creatina o lingurita pe zi..azi dimineata am gasit 3-4 sprancene pe perna.Am smuls cu mana si am ramas cu 2 in mana,apoi din nou,iarasi 2 sprancene.Sa fie din cauza la aceste suplimente,sau creatina?Nu am avut astfel de probleme pana acum.Mentionez ca proteinele si creatina nu sunt expirate!Va rog spuneti-mi care ar fi cauza!!! Va multumesc!

Dr.S.Damian
16-07-2005, 18:19
Cred ca asta este cel mai ciudat mesaj pe care l-am primit...

Nu exista nici o legatura intre cele 2 evenimente. E normal ca din cand in cand sa cada fire de par si din sprancene si de asemenea este foarte normal sa se desprinda daca tragi de ele.

mar33
16-07-2005, 18:25
Sunt bucuros ca m-am linistit acum...Ma gandeam ca ar fi daunatoare aceste proteine pentru simplul fapt ca nu se gasesc si in farmacii...si atunci m-am gandit ca daca ar fi ok le-ar introduce si acolo.nu?Inca o intrebare.E neaparat necesar sa iau creatina cu dextroza(suc de fructe fara acid) sau se poate lua si cu apa?Multumesc

dr.dree
21-07-2005, 15:35
Originally posted by mar33
...Ma gandeam ca ar fi daunatoare aceste proteine pentru simplul fapt ca nu se gasesc si in farmacii...si atunci m-am gandit ca daca ar fi ok le-ar introduce si acolo.nu?
Wow , sa inteleg ca tot ce se gaseste in farmacii nu e daunator deloc. Aha acum inteleg si eu de ce se inghesuie baietii la naposim si decanofort , pt. ca se gasesc in farmacii si nu sunt deloc daunatoare , nu:(