View Full Version : Creatina, ECA, Napoism non-respondant
Domnule Doctor, nu mai stiu daca mai tineti minte dar v-am scris mai demult ca nu reactionez la creatina deloc. Am zis ca sunt mai ghinionist, dar probabil tot ma ajuta sa iau decat sa nu iau deloc. Dupa care a urmat ECA, la care iarasi nu am reactionat. E adevarat ca am luat doar cate o pastila de Unydine de 2 ori pe zi cateva zile la rand(poate cam putin, desi de la o pastila altii mancau fiarele si aveau tremuraturi :)) si am renuntat din cauza frustrarii. Am zis ca probabil doza a fost prea mica si data viitoare trebuie sa iau mai mult(si ca timp) ca s-o simt.
Apoi, a urmat Naposim, am luat de cateva ori. Nu am vrut sa fac un ciclu, ci sa iau rar(de ex la 3-4 saptamani o data inainte de vreun antrenament) cateva tablete cand ma simteam foarte obosit, nu aveam nici un chef de sala, dar mai ales cand ma plafonam cu greutatea! Vroiam sa-mi dea nerv si incredere sa trec pragul! Am luat 2 tablete cu 2h inainte de antrenament de vreo doua ori si nu am observat nimic. Azi am incercat cu 4... efect 0!!!!! Cu cine am vorbit, mancau fiarele de la 2 tablete inainte de antrenament si tot simteau nevoia de mai mult! Eu, mai rau decat atat, nici nu am putut sa termin antrenamentele de oboseala, dar cred ca a fost ceva psihic, dezamagire totala, moral la pamant, ca banuiesc ca nu e posibil sa se fi aromatizat chiar asa de usor in estrogen si sa ma fi ales cu mai mult estrogen decat testo? Am predispozitie genetica pentru asa ceva(dispunerea grasimii, putina ginecomastie din adolescenta etc), dar chiar asa.....
Nu am avut absolut nici un efect pozitiv sau secundar. Eu zic ca nu o fi o problema hormonala ci mai degraba la nivelul stomacului sau intestinelor.... deci vreau sa va cer parerea dvs, daca dozele la toate aceste 3 substante ori au fost prea mici ori credeti ca e ceva in neregula de nu am reactionat si care o fi motiul? Pana imi raspundeti o sa ma mai gandesc la ce probleme am avut cu stomacul de-alungul timpului, desi nu cred ca a fost ceva deosebit si mai vorbim
Multumesc.
Dr.S.Damian
18-10-2003, 10:18
Draga Slick,
Parerea mea este ca nu ai nici un fel de problema, nici organica, nici functionala, ci una de... interpretare sau de unghi din care privesti, daca se poate spune asa.
Tu astepti sa constati efectele secundare ale unei substante si esti dezamagit ca nu apar, in loc sa te concentrezi asupra efectului principal pentru care te-ai hotarat sa folosesti produsul respectiv.
ECA – tremuraturile (eventual agitatie psihica, anxietate, cefalee) reprezinta efecte nedorite ale produsului, care de obicei desemneaza o doza prea mare (pentru un anumit individ – nu toti reactionam la fel). La un produs ECA efectul urmarit este reducerea stratului adipos si asta nu se face imediat, stii foarte bine, ci se poate constata dupa un “tratament” de durata, in special daca este asociat cu efort aerob si regim hipocaloric. Deci nu te grabi sa tragi o concluzie dupa cateva zile de administrare si in nici un caz nu te ghida dupa efectele secundare. Daca acestea nu apar, cu atat mai bine, dar asta nu inseamna ca produsul nu are efect.
Naposim – trecand peste faptul ca eu nu te sfatuiesc sa iei bla-bla-bla... iar iti spun – ce efect vrei sa vezi dupa cateva pastilute? Ce spui tu, de oameni care “mancau fiarele” dupa 2 pastile (!!!) sunt povesti... stiu ca nu nu ma minti si sunt aproape sigur ca nici ei nu minteau, doar ca interpretau gresit, acordand acelui medicament un efect pe care nu il are... e vorba pur si simplu de placebo. Un tratament de durata ar putea avea un oarece efect revigorant asupra organismului, insa efectul este cumulativ, nu instantaneu. Acelasi lucru l-as putea spune si despre creatina.
Sper ca m-am facut inteles.
Da, inteleg ce spuneti, dar m-am mai gandit si pana la urma cred ca se rezuma la diferentele individuale. Sunt aproape convins ca nu reactionez la fel de bine ca restul lumii la aceste substante, desi asta nu inseamna ca e ceva in neregula cu mine doar ca sunt mai ghinionist. De exemplu la o cafea inainte de antrenament simt clar un efect pozitiv, atat pe plan psihic cat si fizic. Probabil ca sunt si oameni care nu reactioneaza la fel de bine la cafea....
Oricum, daca asa stau lucrurile, in afara de creatina, deocamdata o sa renunt la orice fel de "ajutatoare", ca sa fie clare lucrurile la antrenament pe ce ma bazez...
Multumesc inca o data!
VIOREL67
18-10-2003, 13:08
slick si eu m-am plans de aceasi chestie si nimeni nu ma crezut in alta parte:mad:
eu am asociat cand am luat napo ca poate eram in zona riscanta de spraantenament si am crezut ca nu isi face efectul din cauza asta..dar cauza era cu totul alta..psihic asteptarea este mult mai mare si cand merg la sala si vad ca gantera de 25 are tot 25 sunt tare dezamagit:D
ECA nu am folosit decat e din E la greu si cafeau de dimineata dar cu limta|(una inainte de antrenament)si sa sti ca merge.
dle doc. vreau sa va contrazic putin in legatura cu naposimul
este normal ca fiecare organism sa reactionze diferit, dar totusi in cazul meu (de fapt im multe cazuri) a fost necesara o cantitate f mica de napo pt a-i observa efectul. e drept nu dupa "2 pastile rupi fiarele" dar in 3-4 zile maxim, tot cu doze mici, obervi mari diferente.... s-ar putea ca in timpul antrenamentului sa nu simti nimik - poate mai retineti ca am spus ca am luat naposim vara asta, cand nu ma duceam la sala ci doar alergam, dar nu pot sa ma pronunt bine asupra efectului din timpul antrenamentului, pt ca, cu napo n-am facut decat maxim 4 antrenamente - care de altfel au mers fff bine, nu exagerez. Totusi cel mai bine cred ca napo se simte la partea de refacere si luare in masa (desi nu sti cat e muschi si cat e apa, dar....de umflat tot te umflii)
inca ceva ce am auzit si citit f des: cei mai multi renunta la naposim nu pt ca nu are efect, ci datorita efectelor negative care le produce
(in cele mai multe cazuri am auzit ca apare o acnee "deasa", un fel de cosuri f mari si umflate urat)
Dr.S.Damian
19-10-2003, 19:22
Ma indoiesc ca observi mari diferente de la doze atat de mici...
In sfarsit, ca sa ma conving, o sa fac si eu o cura de Naposim...
c o n f u c o n f u :confused:
Just joking!
:D :D :D
Mai baieti, terminati-o cu Naposimul asta si cu toate tampeniile astea de steroizi!
La sala unde ma antrenam era un tip slab ca vai de el care dupa ce m-a intrebat ce suplimente iau, mi-a zis pe un ton intelept: "Frate, eu acum iau niste Naposim si niste proteine!". Cretinul punea in aceeasi oala un supliment nutritiv benefic atunci cand faci sport cu un steroid periculos pt. sanatate daca e folosit atunci cand nu ai nevoie de el. Daca stau si ma gandesc mai bine, omul la cat era DE SLAB CHIAR AVEA NEVOIE! :)
Baieti: ANTRENAMENT, ALIMENTATIE, SUPLIMENTE PROTEICE, CREATINA, GLUTAMINA, AMINOACIZI, VITAMINE-MINERALE SI STIMULENTE NATURALE..... NU DROGURI!
VIOREL67
21-10-2003, 21:27
Adrian ce spui tu este perfect normal si culmea ironiei am impresia ca traiesc intr-o tara de handicapati(impresia?)
majoritatea confunda steroizii cu suplimentele.
daca spui la sala(nu spun pe strada) ca folosesti glutamina deja se uita ciudat la tine si iti spune ca te dopezi....
consider ca trebuie sa fim ceva mai retinuti cu unii ,in ce priveste NORMALUL.
_G_ la tine cum ai spus organismul a reactionat ,dar la mine am facut ciclul pana la varf(5 pe zi consider ca este un varf pt. mine)si NU AM SIMTIT ABSOLUT NIMIC.
tare imi este ca napo peste ceva timp va fi considerat un supliment pt. o anumita varsta:D
n-ar fi rea o cura de napo, mai ales ca dvs puteti sa va mai injectati si niste deca, sigur stiti sa faceti injectii, da' mie n-are cine sa-mi faca, d-aia-s io mic... :)
ce vream sa completez e ca, normal ca dupa 2-3 zile cu doze mici de napo nu o vezi diferente semnificative (mi-e mi-a trebuit 1 an sa sar de la 56kg impins la 82kg), doar ca practic se "simte" ca esti ajutat de ceva din "interior"
Dr.S.Damian
23-10-2003, 21:22
Originally posted by _G_
n-ar fi rea o cura de napo, mai ales ca dvs puteti sa va mai injectati si niste deca, sigur stiti sa faceti injectii
c u s s Are you serious?
nu,normal ca glumeam.....:)
eu unu am tot cautat pe cineva care sa stie sa faca injectie bine, si tot n-am gasit ceva convenabil (sa nu fie departe si/sau nu ma coste)
De martia trecuta iau Unidyne, o pastila dimineata si una dupa masa, iar de saptamana asta o sa iau doua dimineata si inca doua dupa masa, doza maxima/recomandata. Nu stiu de ce prima oara am zis ca nu reactionez, ca acum se simte: val de caldura, agitatie si pofta de efort fizic. Tremuraturi si dureri de cap nu. Seara cam dispar efectele, probabil din cauza half life-ului scurt al efedrinei, dar e bine ca altfel nu as putea sa dorm.
Oricum, cel mai pronuntat efect este stare alerta si concentrare f.f.f buna la antrenament! Asta imi place si cel mai mult, esti mult mai optimist si parca este mult mai usor sa te impulsionezi sa ridici greutatea!
In concluzie, pana acum sunt foarte multumit de efectele ECA! Sa vedem in continuare!
Dr.S.Damian
29-11-2003, 18:51
Ma bucur ca esti multumit, dar iar te raportezi la efectele secundare si nu la cele principale :)
Intrebarea este (sau va fii): te ajuta sau nu sa elimini din stratul adipos? Ca doar nu iei produsul ca sa ai stare de agitatie :)
Mult succes oricum!
Cele mai pronuntate efecte sunt stare de agitatie psihica(pozitiva, destul de placuta), pofta de antrenament si concentrare f.f.f buna la antrenament. Poate ca sunt efecte secundare, dar eu zic ca se deosebesc de tremuraturi, presiune arteriala crescuta etc(din fericire astea nu s-au manifestat la mine) prin faptul ca sunt dorite!!!!
Nu cred ca mareste metabolismul mai mult de 2-3%, dar face regimul mult mai suportabil! Adica nu ai probleme cu foamea, merg 4 antrenamente pe saptamana pe 1500kcalorii pe zi excelent, fara efedrina cu greu as fi facut trei si m-as fi simtit tot timpul molesit si fara puteri. De fapt, in general in timpul facultatii chiar daca mananc cam 2800kcalorii pe zi, reusesc sa merg la sala doar de 3 ori! Am luat doar 3 capsule o data, de obicei iau doar doua(20mg efedrina in total) adica jumatate din doza recomandata, deci destul de putin insa diferenta este considerabila!
In sfarsit am gasit un supliment in care pot sa zic, da dom'le e bun nu gluma! :)
Dr.S.Damian
30-11-2003, 19:52
Atunci e totul ok!
Cei care vand Unidyne ar trebui sa foloseasca sloganul "Unidyne, suplimentul care te face fericit!" :D
In tot cazul, efect secundar nu inseamna implicit ceva negativ. De exemplu, fierul coloreaza scaunul in negru (scuze ca dau tocmai exemplul asta, dar nu am altul in minte), fara a fi vreo problema pentru organism. Este doar un efect secundar oarecare.
Adevarul e ca si eu apreciez ECA pentru "mental alertness". Mai ales cand iei pentru prima data ai senzatia ca poti sa ridici tone sau sa alergi pana la Satu Mare.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.