Dan
21-07-2005, 19:02
Multumesc pentru raspunsurile primite pana acum. As mai pune o intrebare, si as vrea sa nu ma mai trimiteti la site-ul Redis, pt. ca am solicitat mai multe informatii (consum produse Redis regulat) si nu s-au obosit sa-mi raspunda. Intrebarea este: cate calorii are o masura (25 gr) de Supro? Concentratia de proteine am inteles ce e de 91%. Am probleme cu greutatea, mai bine zis cu stratul adipos , desi urmez o gramada de "norme" din toate , aproape, publicatiile de specialitate, trag de fiare, nu la modul culturistic, dar cam ca un luptator (am facut lupte in tinerete) cam o ora pe zi, de obicei fara pauza pe zile, de multi ani. Mai si alerg, dar nu foarte des, pentru ca am mult de lucru. Amanuntele acestea le furnizez la modul general, pentru ca vreau sa arat doar ca sunt serios, nu sa cer retete minune. Citesc acest forum regulat si in plus multe alte publicatii de gen, ca hobby. Povestea a fost cam lunga pentru a va determina sa-mi furnizati informatia pe care Redis, ca furnizor interesat comercial, o trateaza in pur stil romanesc.
Multumesc.
Multumesc.