View Full Version : Thermo drine complex !!
canibalu
17-10-2003, 20:51
Salz dle doctor
am si eu o intrebare!!!
thermo drine complex te ajuta sa-ti fibrezi muschii si sa-ti iei adio de la stratul de grasime de pe ei.
multi sportivi folosesc pt imbunatatirea rezultatelor in afara de diete . diferite suplimente nutritive .cei mai buni culturisti au reconuscut deja ca acest prodeus este un supra arzator de grasime !
etc ..bla bla..
in urma efectuari unor teste clinice un individ..care a folosit acest produs .pe langa alimentatie..si un program de antrenament a slabit mai mult de 20 kg .. in 4 saptamani..
contine : extracte naturale din Sida cordifolia (mahuang) care impiedica cresterea la nivelului de ephedrina ,asa este posibila evitarea senzatiei de oboseala ..guarana cu un rol asemanator cofeinei care ajuta la cresterea nivelului de adrenalina ,asigurand energie organismului si o buna dispozitie .acsesti 2 hormoni naturali au un rol thermogenic asupra organismului ,care va determina o crestere a temperaturii din organism ,accelerand arderea grasimii corporale si procesele metabolice, incalzirea inainte de antrenamente devine mai eficienta iar incheieturile nu mai devin asa de solicitate ..
compozitie
serving size :3 capsules
citrus aurantium extract 125 mg
sida cordifolia extract 315 mg
guarana seed extract and pharmaceutical grade caffeine 280 mg
chromium picoliante 1670 mg
l-carnitine 1000 mg
este un produs al firmei ***
acuma intrebarile.
pe el scrie 3 capsules.. .cum ar trebui luate ?
si dativa cu parerea despre acest produs..sa stiu ..:( dak ii bine sal iau sau nu
deci dle doctor astept cat mai repede un raspuns!
10Xg r u p
Dr.S.Damian
18-10-2003, 10:26
Ma rog, reclama e sufletul comertului... 20 kg in 4 saptamani, poate de la 130 kg la 110...
Apoi “extracte naturale din Sida cordifolia (mahuang) care impiedica cresterea la nivelului de ephedrina”... nu inteleg...
Ce sa-ti spun? Este un termogenic bazat pe ECA, deci daca il asociezi cu efort aerob si regim hipocaloric, ai sanse sa slabesti (probabil mai mult/rapid decat daca nu l-ai fi luat).
Daca faci antrenamentul aerobic dimineata ia doua pastile inainte cu 1 ora si una la vreo 3 ore dupa, daca faci antrenamentul dupa-amiaza ia 2 pastile dimineata si una inainte de antrenament.
Te rog sa ai mai multa grija in legatura cu “reclama”, ca avem si noi niste reguli pe aici, care se presupune ca ar trebui respectate.
canibalu
18-10-2003, 11:27
mersi ..dle doctor .;)
imi cer scuze ca am facut reclama! .. f l o a r
canibalu
18-10-2003, 12:37
si mai am inca o intrebare..pe stomacu gol trebuie sa le aiu .de dimineatza?!
mersi!m i c r o
VIOREL67
18-10-2003, 12:51
singurul arzator sanatos este L-Carnitine
cromul este varza si daca inlocuim cofeina cu o cafeluta este ok si mai se inlocuieste sida cordifolia (efedrina farmaceutica) si rezultatul este aceloasi..cu cele 20 kg. VRAJALA .
efedrina iti da starea de agitatie si renumita cranitine care topeste blablabla...dar de aici pana la acele kg. mmmmmhhhh ,si pretul nejustificat de mare.
Dr.S.Damian
18-10-2003, 13:06
Nu are o foarte mare importanta daca le iei inainte sau dupa ce ai mancat.
canibalu
18-10-2003, 14:11
salut..mdea viorele ai dreptate..si pretu ii destul de mare..si eu sper ca dak iau astea ...si tin regim ... si fac un antrenament.. aerobic si cu greutati.. sa mai slabesc 10 kg in 4 saptamani..asta mi-as dori .. sper sa reusesc ..
doctore ..cremvusti de pasare sunt buni pt cure de slabire..de ex: sa mananc 3 de dimineatza.. ..
si ce mi-ati indica sa mananc .. ? f o r t o n o r o c
Dr.S.Damian
19-10-2003, 19:04
Cremvurstii, chiar si cei de pasare au destula grasime in compozitie, insa 3 nu reprezinta o asa mare problema. Depinde si ce mananci in rest. Vezi ca despre cura de slabire am tot scris pe aici. Citeste din urma.
canibalu
19-10-2003, 19:34
Ziua I
(232 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 2 oua fierte, cu spanac fiert si o rosie 200 de grame de carne fiarta sau fripta, cu salata verde cu putin ulei si zeama de lamaie
Ziua a II-a
(856 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 100 de grame de muschi fiert sau sunca presata si o cutie de iaurt 200 de grame de carne fiarta sau fripta, cu salata verde cu putin ulei si zeama de lamaie
Ziua a III-a
(514 kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 2 oua fierte, cu 50 de grame de muschi sau sunca presata si salata verde telina fiarta, cu o rosie si un mar (o para sau alt fruct)
Ziua a IV-a
(548 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 200 de mililitri de suc de portocale si o cutie de iaurt un ou fiert, cu un morcov ras si o cutie de branza topita
Ziua a V-a
(573 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
un morcov ras cu zeama de lamaie 200 de grame de peste fiert cu zeama de lamaie 200 de grame de carne slaba fiarta sau fripta si salata verde cu telina
Ziua a VI-a
(521 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 2 oua fierte si un morcov ras o jumatate de pui cu salata verde cu ulei si zeama de lamaie
Ziua a VII-a
(297 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere - 200 de grame de cotlet de miel si un mar
Ziua a VIII-a
(577 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 2 oua fierte, cu spanac fiert si o rosie 200 de grame de carne slaba fiarta sau fripta, cu salata verde cu ulei si zema de lamaie
Ziua a IX-a
(856 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 100 de grame de muschi fiert sau sunca presata si o cutie de iaurt 200 de grame de carne slaba fiarta sau fripta, cu salata verde cu ulei si zema de lamaie
Ziua a X-a
(686 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 2 oua fierte, cu 100 de grame de muschi fiert sau sunca presata si salata verde cu zeama de lamaie telina fiarta, cu o rosie si un mar (o para sau alt fruct)
Ziua a XI-a
(548 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 200 de mililitri de suc de portocale si o cutie de iaurt un ou fiert, cu un morcov ras si o cutie de branza topita
Ziua a XII-a
(555 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
un morcov ras cu zeama de lamaie 200 de grame de peste fiert cu zeama de lamaie 200 de grame de carne slaba fiarta sau fripta si slata verde cu telina
Ziua a XIII-a
(578 de kilocalorii)
Mic dejun Pranz Cina
1 cana de ceai si o lingurita de miere 2 oua fierte, cu un morcov ras si zeama de lamaie 250 de grame de carne de pui, cu salata verde, cu ulei si zeama de lamie
na ** pe lang asta..dimineatza. o portie de ultra loss ..si 2 pastile de ultra loss , la pranz o pastila si seara ..inca o portie de ultra loss!
ce zici dr pot sa tin regimu asta..? sau ii prea strict ?
VIOREL67
21-10-2003, 21:33
canibalu
sfatul meu la ce ai spus cu cele 10 kg. este sa te apti de efortul asta urias ca nu rezolvi absolut nimic.un regim bun este in facut pasi mici cu rezultate de durata.
am slabit 7 kg. in 7 zile si in urmatoarele am pus 9.regimul ala celebru cu azi mananc fructe ,maine lactate si vrajala aia.Un regim bun este unul cand iti calculezi ce bagi pe sub nas..cantarit si calculat..fara infometare.
ai pofta de savarina serveste-o dar scade a doua zi nr. sa intri in tabelul pe care ti-l aplici.
Bafta!
Dr.S.Damian
21-10-2003, 22:38
Canibalule, regimurile tale sunt foarte restrictive. Mori de foame cu asa ceva.
canibalu
22-10-2003, 21:46
..aham am priceput..pai dle doctor dak te-as ruga frumos mi-ai putea da un regim de slabit ? ! mersi ..raman dator!n o r o c
Dr.S.Damian
22-10-2003, 22:35
Din regimurile afisate de tine fa combinatii incat sa ajungi pe la 1500 kcal/zi, cu 30-40% proteine, 10% lipide si restul carbo si fa antrenamente aerobice. Asta e solutia.
Pe langa toate cele zise aici, caloriile calculate de catre tine sunt gresite, sunt mai putine decat in realitate. Cel putin in primele zile ca nu am avut rabdarea necesara sa citesc toate zilele, cand am vazut "genocidul". Alta chestiune ar fi aceea ca muschiul nu e tot una cu sunca presata, sunca presata nu are ce cauta in alimentatia ta si nici macar in cea a unui sportiv, ca si muschiul (de care o fi el). Sunca e plina de grasimi si porcarii (cazaturi de la procesarea mecanica sau nu a carnii). Incearca sa mananci cat mai mult peste slab si pui si cateodata vita nu manzat. Nu manca oua intregi, mananca doar albusul. Fara prajeli, ulei si mai ales carne de miel. Ai posibilitati multiple de ati face o dieta sanatoasa cu multe alte materii prime care sunt bune in cazul tau. Citeste tabelul de pe www.topculturism.ro cu continutul de proteine, grasimi si carbo al alimentelor. Ala e ceaslovul tau, restul e rabdare.
Dr.S.Damian
25-10-2003, 15:02
Eu recunosc ca n-am stat sa analizez in detaliu dietele, m-am uitat doar la valorile calorice. Asta pentru ca nu am atat de mult timp...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.