PDA

View Full Version : Anabolizante???

azazel666
18-10-2003, 13:40
Am intrat pe site-ul www.Bodybuiding.com shi am dat la un link huge bodybuiders dar ce am gasit la aceasta poza m-a dezgustat total.Sunt sigur ca tipul din aceasta poza foloseste anabolizante ,injectii ce-or fi nu stiu dar se vede dupa grosimea incheieturii sale.Nu ramane decat sa va exprimati shi voi parerea(ca sa nu spun "sa va dati cu parerea" ca suna urat parca dai cu ea in cap la cineva ::)) ) in legatura cu acest nene. lol

slick
18-10-2003, 13:49
Se numeste Synthol, este un ulei care se injecteaza in muschi.

Dr.S.Damian
18-10-2003, 13:58
Eu ma intreb care e ratiunea...? Cine ar putea considera atragator sau interesant asa ceva? Si cum se descurca omul asta cu asemenea butuci in loc de brate?

slick
18-10-2003, 14:42
Ratiunea cred ca e ca fiecare vrea sa atraga atentia asupra lui si vin cu metode diferite in functie de IQ. ;)
Lasandu-l p-asta la o parte, iata un motivele pt. care culturistii recurg la folosirea uleiului:

Synthol is a SEO (Site enhancement oil) used to increase the size of smaller muscles such as biceps, triceps and all three heads of the delts. This would seem similar to a breast implant to most but there is a profound difference.
There is a strong tissue that encases each muscle called fascia. It acts to contain the muscle bindles and fibers like a water balloon acts to contain the liquid. In many cases an athlete reaches a point where growth is nonexistent due to the fascia balloon being too full thus blocking further growth or expansion of the muscle. Like a water balloon fascia can be stretched. By injecting a SEO directly into a muscle belly the total volume of the muscle mass is increased resulting in a stretching effect upon the fascia. More room means a greater potential for growth.
Second is the growth stimulating effects realized when a muscle is stretched. One of which is the localize release of IGF-1 (Insulin-Like Growth Factor-1). Many are aware of the anabolic effects of IGF-1…and SEO induce stretching.

canibalu
01-11-2003, 21:55
dar am citit undeva pe net..ca s-au sinucis oameni cu uleiu asta..! adik si l-au injectat gresit!

Dr.S.Damian
01-11-2003, 23:20
Este foarte posibil. O substanta uleioasa injectata din greseala intr-un vas de sange poate sa constituie un embol (adica un "dop") care daca se opreste undeva (creier, inima) poate provoca moartea.