PDA

View Full Version : Nox 3

F.R.Lucian
10-08-2005, 00:23
Salut am si eu o intrebare.AM 17 ani 1,70 inaltime si 70 kg si as dori sa iau ceva energizant care sa ma ajute sa scap de grasime mai ales burta si sa cres in masa musculara.Am vazut ca a aparut un produs nou NOX3 care are rol energizant si ajuta si la cresterea masei musculare.Si as dori sa aflu daca poate afecta dezvoltarea corpului daca il iau oricum sunt destul de mic si mai am de crescut citiva ani.Eu momentan folosesc carnitina efervescenta si am revultate bune la ia.Dar as dori sa iau ceva mai bun mai puternic.Eu merg de 5 ori la sala pe saptamana.Deci eu doresc sa aflu daca afecteaza in vreun fel sanatatea NOX3.Si pot sa iau PROT-R85 in combinatie cu carnitina sau in caz cu NOX3.Eu am vazit ca ajuta la dilatarea celulelor sanguine si la pomperea singelui in muschi asta ma cam ingrijoreaza.Sa nu raman cu efecte secundare sau mai rau.Scuze nu vreau sa speri lumea spunand ca NOX3 nu este bun eu as vrea sa stiu deca este bun pentru varsta pe care o am.

Dr.S.Damian
11-08-2005, 10:35
Nu cred ca sunt probleme legate de varsta, insa daca esti incepator nu are rost sa incepi cu acest produs. Epuizeaza intai sansele pe care ti le ofera caile naturale si abia apoi vino cu "ajutoare".