PDA

View Full Version : Procesul de inregistrare

Dr.S.Damian
04-09-2003, 17:01
Unii vin pe aici, citesc dar nu au curajul sa se inregistreze.
Pe cei deja inregistrati ii rog sa raspunda la urmatorul sondaj simplu.

JohnnyBravo
04-09-2003, 17:17
profitati de "concediu" :)
asa-i ca nu aveti cui raspunde la intrebari? sunt cu mult mai putine... :)

asta e cu userul de internet..vrea totul sa fie cat mai usor si repede fara inregistrari, useri, etc...doar cei cu adevarat interesati vor face "eforturi" de astea.

Dr.S.Damian
04-09-2003, 17:25
Ma temeam putin de situatia asta, dar sper sa se remedieze...
Stii cum se zice: daca nu e stricat, nu te apuca sa repari! Eu am vrut sa aduc o imbunatatire.
Si eu cred ca cineva care este intr-adevar interesat, va face minimul efort de a se inscrie, mai ales ca nu e nevoie sa astepte validare sau altceva si mai ales ca beneficiaza de un serviciu gratuit.
Daca nu merge treaba, oricand pot sa revin la vechea varinta, dar eu cred ca ar fi o pierdere, in special pentru vizitatori.

JohnnyBravo
04-09-2003, 17:29
vorbiti cu echipa, traduceti pagina de inregistrare, si redirectionati www.topculturism.ro/consultanta catre pagina de inregistrare...acolo este buba...asa daca le vine direct noua pagina in fata le va fi mai usor.

Dr.S.Damian
04-09-2003, 17:46
E o idee.
Dar ce fac cu vechea pagina? Pot sa o mut in alta parte? Fiindca n-as vrea sa pierd atat munca.
Si mai e un aspect: cei care ajung aici, intra prin site. Cei care si-au pus bookmark pe vechea pagina inseamna ca au considerat-o importanta si atunci sigur vor citi mesajul meu "de adio", unde afla exact cum se ajunge aici.
Cred ca pana la urma oamenii isi vor depasi lenea lor metafizica si daca intr-adevar au ceva de intrebat, isi vor sacrifica 20 de secunde pentru inscriere.
Daca nu, nici o pierdere pentru toculturism sau pentru mine...

Dr.S.Damian
04-09-2003, 18:04
Am o veste proasta: ca administrator pot sa vad cine a votat si mai ales CUM !:D
Asa ca sa nu va puna necuratul sa va apropiati de butonul cu "DA".
Cineva are o bila neagra - stie el cine! :D :D
Astept autocritica. :D

JohnnyBravo
04-09-2003, 18:51
of fi gresit omul...sau poate kiar e sincer:)

din punct de vedere "tehnic" e deajuns sa se skimbe un fisier (index-ul) cu o redirectare spre noua pagina apoi aici puneti un link spre vekea consultanta.
sau se poate face (in cateva linii de cod) un popup care sa intrebe userul unde vrea sa mearga: spre vekea pagina sau nu...etc.
variante sunt :)
puneti liniile astea in <head> in index.html .php sau ce aveti acolo :)
<script language=javascript>
if (!confirm("Vekea pagina a consultantei nu mai este folosita! Doriti sa continuati?")) window.location="../dr.redis";
</script>

textul il modificati dupa cum vreti.

Dr.S.Damian
04-09-2003, 18:54
Mersi. Am sa vorbesc cu baietii sa faca asta.

m.mihai
23-09-2003, 16:28
:(
nici nu am stiut de acest forum
si am ajuns pe acilea la invitatia unui prieten
tank"s man