View Full Version : 1
Unregistered
13-08-2005, 15:10
Buna ziua!Am o problema care ma inspaimanta:dupa ce fac kk pe hartie ramane sange,dar nu si in excremente.
Poate fi ceva intern?Trebuie sa mai mentionez ca merg mult cu bicicleta.(I-mi cer scuze daca am folosit un limbaj indecent)
va multumesc
Dr.S.Damian
15-08-2005, 13:53
Probabil ca ai o fisura anala sau hemoroizi. Lasa rusinea de-o parte si mergi la medic pentru un tratament.
cortez.paladin
17-08-2005, 08:40
Pana sa ajungi la domnu' proctolog imi permit sa-ti impartasesc din "experienta" mea. :D Am avut aceeasi problema si deja imi era groaza sa merg la...in fundul curtii. Ce vreau eu sa-ti spun nu inlocuieste vizita la doftoroaie, insa fi mai atent la ce mananci si cum mananci. In speta consuma multe fibre (fructe, legume, musli si alte chestii d'astea) de preferinta in combinatie cu un iaurt (ala activ in interior se vede la posterior - dar chiar face si drege!). Si nu manca precum sarpele, mai mesteca si tu din cand in cand. Atentie: fara lichide din abunedenta poti tu sa te tratezi pana poimarti. Se rezolva pe moment si dupa o luna o iei de la capat cu senzatiile tari
Bafta sef si sanatate! ;)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.