Criss
20-10-2003, 05:48
Am 14 ani si am inceput cam de o luna jumatate antrenamentul cu greutati. Rezultatele au fost destul de bune (avand in vedere ca nu am apelat la suplimente nutritive). Partea care ma ingrijoreaza este ca sunt inca in plina perioada de crestere (am 1,76 iar tatal meu are 1,83) si ma tem ca antrnamentel sa nu-mi incetineasca sau chiar sa-mi oreasca cresterea. am renuntat deja la majoritatea exercitiilor ce se executau din picioare si la cele ce implicau ridicarea greutatilor deasurpra capului,dar tot nu sunt linistit.
O alta probelma este ca acum 3ani m-am oerat de hernie. Doctorul care m-a operat mi-a spus ca in trei luni pot relua educatia fizica iar intr-un an pot face orice efort fizic, insa atunci cand ridic greutati foarte mari (pt.mine) ma mai doare cateodata locul operatiei. Exista veun motiv de ingrijorare?
O alta probelma este ca acum 3ani m-am oerat de hernie. Doctorul care m-a operat mi-a spus ca in trei luni pot relua educatia fizica iar intr-un an pot face orice efort fizic, insa atunci cand ridic greutati foarte mari (pt.mine) ma mai doare cateodata locul operatiei. Exista veun motiv de ingrijorare?